Новини про зірок
Подобається

Ніхто не очікував! Меладзе шокував своїм громадянством

24/02/2017     Автор: Яна Романська
Ніхто не очікував! Меладзе шокував своїм громадянством

Відомий український продюсер Костянтин Меладзе розповів про своє громадянство.

Багато шанувальників, які звикли, що композитор більше бере активну участь у російських проектах, вважали, що і паспорт у нього теж РФ. Однак чоловік Віри Брежнєвої ці чутки спростував, пише Корупція.Стар

"Я живу в Києві. Ніякого іншого громадянства, крім українського (а до цього, як у всіх тоді, радянського), у мене ніколи не було. Я жив у Миколаєві у 1991 році, Радянський Союз розвалився, я отримав український паспорт. Діти мої теж живуть у Києві. Мама, тато, брат, сестра, племінники, племінниці — у Москві. І таких, як я, в Україні чимало. Народився у Грузії. Пісні мої популярні на всьому просторі колишнього СРСР — популярні ще від тих часів, коли і в страшному сні не могло наснитися те, що відбувається зараз. Ось так і живу ", — зізнався Меладзе.

Популярне: Матвієнко в сльозах! Дівчата у бікіні в телефоні Арсена Мірзояна

18_main ca6786dba06f2e720e448115dcb1af1e

HbOvx9c5

А ще продюсер розповів, як йому працюється на дві країни в умовах, коли навколо всі говорять про "зраду".

"Колись давно, коли ще був мир, дружба і так далі, я написав пісню "Іноземець". Якщо послухати її текст, можна помітити, що я багато в чому передбачив те, що відбувається зараз. Я вже багато років працюю з людьми, які, так вже вийшло, представляють різні країни. Це українці, росіяни, латиші, естонці, литовці, казахи, білоруси, є навіть угорка. Я кажу про громадянство, а не про національність", — пояснив композитор.

А ще Меладзе вірить, що музика несе любов і мир, і саме вона здатна об'єднати людей у ​​важкі часи.