Новини про зірок
Подобається

Фанати в шоці! Стас П’єха вперше показав свого батька (фото)

24/02/2017     Автор: Яна Романська
Фанати в шоці! Стас П’єха вперше показав свого батька (фото)

Стас П'єха про батька: "Сказали мені одного разу, що у мене Батя є і живе він у Вільнюсі"

Співак Стас П'єха часто згадує свою бабусю. А про тата він говорить не так часто. Про його існування він дізнався в 1994 році. Тоді-то Стас П'єха та вирішив з ним познайомитися, пише Корупція.Інфо

Популярне: Матвієнко в сльозах! Дівчата у бікіні в телефоні Арсена Мірзояна

Історію про своє знайомство з татом Стас П'єха розповів під їхнім спільним знімком. Фото він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

1 111 1111

І вирішено було відправити мене до нього погостювати … Погода стояла тепла, сонячна, і я з радістю відправився в подорож на поїзді, вранці виходжу … Дивлюся — професор стоїть, в костюмі, з бородою і в строгих окулярах … Не відразу впізнав, на фото він був молодший і стрункіший, вийшов на перрон-поспілкувалися … Я і кажу: — Сигарета є? Не палив з самого Пітера … — Підемо синку, в парку покуримо … Все життя мріяв з сином покурити і про життя поговорити … Так ми і познайомилися …

написав Стас П'єха.

З їх зустрічі пройшло близько 23-ох років. Але бачиться Стас П'єха з Герулісом (своїм татом) не дуже часто. Тому фотографія з батьком здивувала його шанувальників. Фотографія була зроблена після концерту співака. Тато П'єхи зробив сюрприз синові і приїхав до нього на концерт.

Сьогодні він приїжджав на мій концерт, уважно слухав і не приховував радості … Подарував свій авторський диск … (на литовському) і про одне просив, нікому слухати не давати, так що — Соррі! P.S. Стільки років минуло, а професор собі не зраджує: костюм, борода і окуляри … Творча інтелігенція Європи!

розповів Стас.