Новини про зірок
Подобається

Ще жодна зіркова дитина такого не замовляла: донька Олени Кравець приголомшила всіх вибором подарунка на свій День народження (ФОТО)

23/02/2017     Автор: Яна Романська
Ще жодна зіркова дитина такого не замовляла: донька Олени Кравець приголомшила всіх вибором подарунка на свій День народження (ФОТО)

Актриса студії "Квартал 95" розповіла, що завтра її старша донька Маша святкуватиме День народження. Дівчинка зворушила маму проханням про подарунок, передає Корупція.Стар

Популярне: Дружина Козловського зробила знімок в стилі Кардашьян, виставивши свою розжирнілу п’яту точку (ФОТО)

"Вона замовила на 14-річчя, аби я взяла її з собою на фестиваль "Ліги сміху". Мене, як людину, яка виросла у цьому русі, це дуже зворушило", — розповіла Кравець.

 

За словами Олени, старша донька ходить з нею на всі концерти Ліги сміху і є відданою фанаткою проекту — знає усіх учасників і навіть стежить за перебігом подій у регіональних лігах.

"Цього року редактори заборонили тренерам "Ліги сміху" бути присутніми на відбіркових (неефірних) турах. Тобто під час гала-концерту ми вперше побачили виступи учасників. А Маша там сиділа і бачила всі номери раніше за мене – була агентом, — сміється Олена. — Вона знає, що не можна розповідати, що вона там почула. Але два жарти мені таки розповіла".

Кравець також зізналася, що й молодші діти не проти, коли мама йде на "Лігу сміху".

"На "Лізі сміху" я не витрачаю час – я його проводжу. Я кайфую. Це те, чим я хочу займатися, і це те, що мене заводить, — каже актриса. – Ми навіть з дітьми домовилися – на "Лігу сміху" вони мене відпускають легко. Одразу з'являються бабусі, няні, які готові допомогти. А от на гастролі не дуже люблять відпускати".

94880 1464598154_masha-kravec