Новини про зірок
Подобається

Катя Осадча відмовилася від декрету на користь “Світського життя”

23/02/2017     Автор: Яна Романська
Катя Осадча відмовилася від декрету на користь “Світського життя”

У минулі вихідні зірка українського ТБ Катя Осадча стала мамою вдруге.

33-річна телеведуча з “Світського життя” народила сина Юрія Горбунова і з цією подією пару вітав весь український бомонд, хоча вони до сих пір офіційно не підтвердили свої відносини, пише Корупція.Інфо

Тепер з’явилися подробиці декрету Осадчої і цікаві моменти роботи в новому сезоні програми “Світське життя з Катею Осадчою“.

Нещодавно Катя Осадча подякувала всім за привітання з народженням сина, але як стало відомо, вона не планує йти в декретну відпустку. Вже 4 березня стартує новий весняний сезон “Світського життя” і новоспечена мама Катя Осадча буде радувати телеглядачів в ефірі, поєднуючи роботу з доглядом за новонародженим сином. Можливо, в догляді за малюком буде допомагати і Юрій Горбунов.

Популярне: Дружина Козловського зробила знімок в стилі Кардашьян, виставивши свою розжирнілу п’яту точку (ФОТО)

1-23-1 54847 Pianoboy_(back)_and_Katya_Osadcha_in_Green_theatre_cropped

Оскільки декрет скасовується, то Катя Осадча знову з головою поринає в роботу. Відомо, що буквально за тиждень до пологів телеведуча працювала на зйомках Українського тижня моди, і майже до восьмого місяця літала у відрядження. Новий сезон “Світського життя” обіцяє бути дійсно цікавим.

Сьогодні також стало відомо про нововведення в “Світського життя”. Нещодавно говорили про те, що Оля Полякова “підсиділа” Осадчу в ефірі шоу, але це буде родзинка нового сезону. Так, деякі зіркові гості стануть хронікерами програми. Серед них все та ж Суперблондинка Полякова, Дмитро Комаров і батько дитини Осадчої Юрій Горбунов.

Очевидно, що Катя Осадча має намір повторити рекорд іншої популярної телеведучої Ольги Фреймут , яка вийшла з декрету через два тижні після пологів.

Відзначимо, що шанувальники телеведучої чекають, коли відбудеться велике спільне інтерв’ю Каті Осадчої і Юрія Горбунова.