Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 4 березня 2017

22/02/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 4 березня 2017

Загальний гороскоп на суботу 4 березня 2017 року

4 березня 2017 року буде легко і невимушено вдаватися все, що не пов’язано зі сферою міжособистісних відносин. Сьогоднішній день не додасть ясності в заплутані особисті справи і не дозволить подіям йти за раніше наміченим сценарієм, пише Корупція.Стар

Гороскоп на 4 березня Овен:
Овнам сьогодні судилося зіткнутися з невеликими особистими труднощами. Ваша друга половинка, не пояснюючи причин, стане занадто задумчива і мовчазна. Відмовтеся від спроб вивести її з цієї «шкаралупи», адже вже завтра ваша кохана людина буде перебувати у відмінному настрої.

Популярне: Мурат її побив? Ані Лорак нажахала прихильників своїм «пожмяканим» обличчям (ФОТО)

Гороскоп на 4 березня Телець:
Тельцям сьогодні краще проявляти стриманість і скромність в процесі спілкування з можновладцями особами. Ваші прохання не отримають позитивну відповідь, якщо ви будете голосно наполягати на своєму і кричати, що ви не допустите такого беззаконня.

Гороскоп на 4 березня Близнюки:
Близнюкам 4 березня 2017 слід відмовитися від відвідування магазинів. Все, що ви придбаєте в цей день, виявиться марною тратою коштів і не принесе вам нічого, крім сильного роздратування.

Гороскоп на 4 березня Рак:
Ракам сьогодні доведеться зіткнутися з цілим рядом дрібних життєвих проблем та непередбачених неприємностей. Не шукайте в тому, що відбувається глибокий сенс, не нарікайте на долю і не намагайтеся що-небудь змінити, так як ці труднощі вже скоро самі собою усунуться.

Гороскоп на 4 березня Лев:
Вранці цього дня настрій Львів буде безповоротно зіпсована. Новина, яку ви дізнаєтеся від когось з близьких друзів, на довгий час виб’є вас із колії і позбавить здатності нормально працювати.

Гороскоп на 4 березня Діва:
Всі спроби Дів знайти нову любов у цей день приречені на невдачу. Виною тому стане ваш неналежний зовнішній вигляд (сильний нежить і постійне чхання позбавлять вас привабливості для протилежної статі).

Гороскоп на 4 березня Ваги:
Терезам сьогодні вдасться усунути багато проблем у спілкуванні з близькими людьми. Як тільки ви зрозумієте, що не варто вимагати неможливого від своєї другої половинки та інших членів сім’ї, недавній конфлікт виявиться повністю вичерпаним.

Гороскоп на 4 березня Скорпіон:
Скорпіонам в цей день слід уникати всього, що викликає неприємні асоціації. Ваші емоції можуть вийти з-під контролю в самий невідповідний момент, і вам доведеться довго пояснювати колегам, чому ви так голосно кричите при вигляді звичайного комахи.

Гороскоп на 4 березня Стрілець:
Стрільцям сьогодні не захочеться проявляти особливу старанність у роботі. Повільно і неохоче ви прийміть виконувати поточні службові справи, але при першій зручній нагоді кинете їх заради більш приємних речей (комп’ютерних ігор або розмов по телефону).

Гороскоп на 4 березня Козеріг:
Козероги проведуть 4 березня в стані незрозумілого душевного дискомфорту. До вечора вам вдасться з’ясувати справжні причини свого пригніченого настрою (інакше і не може почувати себе людина, який на початку місяця витратив усі гроші на абсолютно непотрібну покупку).

Гороскоп на 4 березня Водолій:
Емоції Водоліїв у цей день далеко не завжди будуть піддаватися суворому контролю. Особливо небезпечною для вас стане ситуація, коли шеф про щось попросить вас, а у відповідь ви не сдержитесь і скажете неналежну для вихованої людини фразу.

Гороскоп на 4 березня Риби:
Спроби Риб 4 березня 2017 р зробити комусь подарунок чи сюрприз принесуть непередбачувані результати. Людина, яку ви захочете порадувати цим знаком уваги, скипить, закричить або іншим способом висловить образу, відшукавши у вашому презент якісь непорядні натяки.