Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 2 березня 2017

22/02/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 2 березня 2017

Загальний гороскоп на четвер 2 березня 2017 року

2 березня 2017 року варто покликати на допомогу свою природну чарівність і харизму. У процесі спілкування з оточуючими людьми в цей день можна домогтися багато чого – і придбати нових друзів, і налагодити зв’язки, необхідні для просування своєї кар’єри, пише Корупція.Стар

Гороскоп на 2 березня Овен:
Овнам сьогодні слід суворо дотримуватися розпорядку дня, складеного напередодні. Якщо ви відмовитеся від незапланованих «перекурів» і не будете розмінювати свою увагу на дрібниці, цей день пройде для вас дуже продуктивно.

Популярне: Мурат її побив? Ані Лорак нажахала прихильників своїм «пожмяканим» обличчям (ФОТО)

Гороскоп на 2 березня Телець:
Сьогоднішній день для Тельців найбільш сприятливий у сфері шопінгу і покупок. Все, що ви захочете придбати, ви зможете купити за привабливою ціною та з величезною вигодою для свого сімейного бюджету.

Гороскоп на 2 березня Близнюки:
Близнюки 2 березня 2017 р не зазнають і частки сумнівів у власній неперевершеності. Поки над вами панує подібний настрій, ви зможете повернути прихильність коханої людини або завести цілий ряд нових цікавих знайомств.

Гороскоп на 2 березня Рак:
Ракам сьогодні належить зайнятися систематизацією раніше набраного матеріалу. У спробах розкласти по поличках, що з почутого правда, а що ні, вам слід зберігати неупереджене ставлення до інформації, інакше ви ризикуєте остаточно заплутатися.

Гороскоп на 2 березня Лев:
Левам сьогодні дуже важливо мати біля себе людину, яка незважаючи ні на що не втрачає присутність духу. Тільки завдяки його всебічної підтримки вам вдасться витримати цей дуже напружений день з максимальним психологічним комфортом.

Гороскоп на 2 березня Діва:
У Дів 2 березня відбудеться дуже серйозна розмова з вищестоящим керівництвом. У ході цієї бесіди вам вдасться вирішити досить важливе питання (ви нарешті зможете дізнатися напевно, з якихось причин ваш кар’єрний ріст тимчасово призупинено).

Гороскоп на 2 березня Ваги:
Терезам сьогодні вдасться досягти успіху під час важливих переговорів. Доклавши багато старань, проявивши дипломатичність і такт, ви зможете довести вороже налаштованим співрозмовникам спроможність своєї блискучої ідеї.

Гороскоп на 2 березня Скорпіон:
Скорпіонам 2 березня 2017 належить малоцікава робота з документацією. Однак і в цьому нудному заході ви зможете відшукати величезний плюс (однією рукою ви будете займатися паперами, а інший – вести віртуальну листування).

Гороскоп на 2 березня Стрілець:
Стрільцям сьогоднішній день доставить масу яскравих емоцій. Надлишок вражень, які ви отримаєте в процесі короткої поїздки, приведе вас до того, що ви опинитеся у владі легкого стресу і відправитеся спати раніше звичайного.

Гороскоп на 2 березня Козеріг:
У Козерогів цей день пройде за чітким сценарієм – будинок, робота, сім’я. Ви уникнете будь-яких тривог, неприємностей і хвилювань, але саме відсутність яскравих подій викличе у вашій душі сильне подразнення.

Гороскоп на 2 березня Водолій:
Всі зусилля Водоліїв сьогодні будуть направлені на сферу особистих відносин. Ви робитимете ряд активних заходів, щоб симпатичний вам людина нарешті помітив вашу увагу і відповів взаємністю.

Гороскоп на 2 березня Риби:
Рибам не варто в цей день демонструвати занадто емоційне ставлення до подій. Якщо вам все-таки вдасться зберегти спокій, це буде дуже далекоглядний крок (оточуючим поки не слід знати про те, що ви думаєте насправді).