Новини про зірок
Подобається

Як у фільмах жахів: відома співачка потрапила в моторошну пригоду, від якої мурашки по шкірі

21/02/2017     Автор: Яна Романська
Як у фільмах жахів: відома співачка потрапила в моторошну пригоду, від якої мурашки по шкірі

Співачка Марієтта Вейс провалилася в барліг до ведмедя.

За словами Марієтти, від загибелі її врятували друзі, які тут же рвонули до неї на допомогу, передає Корупція. Стар

Українська співачка Марієтта Вейс, яка не так давно зняла у своєму кліпі на пісню "Не відпускаю" сина Ірини Білик Гліба Оверчука, ледь не поплатилася життям.

15130_315

Артистка відпочивала на гірськолижному курорті в Словаччині, і випадково провалилася в барліг до ведмедя. Дівчина спіткнулася об камінь і з'їхала на величезній швидкості в обрив.

"Я катаюся на сноуборді вже багато років, і на трасах відчуваю себе дуже впевнено, але на цей раз сталося щось дуже дивне, немов втрутилися потойбічні сили, — розповідає співачка.

82_main_new.1487674189

— Я вже спускалася з гори до готелю, потрібно було всього лише повернути в інший бік, але на шляху виявився камінь. Звичайно, я на нього наїхала. У підсумку на величезній швидкості я летіла по трасі і впала в печеру, яка була завалена снігом.

Коли прийшла до тями, перше, що почула, — хропіння. Обернувшись на всі боки, побачила бурого ведмедя, який спав солодким сном".

За словами Марієтти, від загибелі її врятували друзі, які тут же рвонули до неї на допомогу. "У мене відняло мову, в очах потемніло… Я була в такому шоці, що, здається, навіть серце на кілька секунд перестало битися! — згадує артистка.

2755733

— Глибина цієї печери виявилася не більше двох метрів, але вона була така скеляста, що мене з величезними зусиллями звідти дістали, причому намагалися робити це дуже тихо, щоб не розбудити ведмедика.

На щастя, він не прокинувся. Але найцікавіше, що, коли я добралася до готелю, мої домашні мені не повірили, довго сміялися і вирішили, що я видумщіца. І тільки коли друзі підтвердили, зрозуміли, що насправді сталося".