Новини про зірок
Подобається

Страшна втрата: Надя Дорофєєва розповіла про смерть найближчої людини (ФОТО)

20/02/2017     Автор: Яна Романська
Страшна втрата: Надя Дорофєєва розповіла про смерть найближчої людини (ФОТО)

У родині Наді Дорофєєвої сталася трагедія

Кілька тижнів тому Надя Дорофєєва, солістка групи Время и Стекло, опублікувала фотографію зі своїм татом. Відзначимо, що вона дуже рідко ділиться фотографіями зі своїми батьками, пише Корупція.Стар

А тепер Надя Дорофєєва розповіла, що ж послужило причиною опублікувати фото тата. Надя повідомила про трагедію в родині. Як виявилося, помер її тато.

Популярне: Моторошне видовище: з Олександром Педаном трапилася страшна біда. Фанати нажахані (ФОТО)

11 22 1486067959_nadya-dorofeeva

Співачка не говорить про причини смерті, але все ж поділилася своїми емоціями. Надя Дорофєєва написала на своїй сторінці цілий пост, в якому розповіла про свої переживання. А також зазначила, що необхідно цінувати час проведений з близькими.

Як би я не намагалася бути сильною, як би не намагалася відволікатися і з головою поринути в роботу — настає момент, коли я залишаюся одна, в тиші … Зазвичай це відбувається перед сном. Я до сих пір напевно не вірю і не усвідомлюю. Мені все здається, що це поганий сон. І ось ось ти мені надішлеш чергову статтю про здоров'я або колаж моїх фото під яку-небудь смішну, стару пісню. Па, я за тобою сумую … я так тобі за все вдячна … Це ти мене возив щоранку в школу і забирав додому. Це ти займався зі мною з ранку до вечора аранжуваннями і пошуками пісень. Це ти зі мною їздив на вокальні конкурси. І ще стільки всього, що й не перелічити

написала Надя Дорофєєва.

До слова, в одному з інтерв'ю Дорофєєва говорила про своє бажання перевезти маму і тата до Києва. Вона неодноразово говорила, що важко переживає розлуку з ними.