Тренди
Подобається

Будь в тренді: модні тенденції та актуальні моделі жилетів

20/02/2017     Автор: Яна Романська
Будь в тренді: модні тенденції та актуальні моделі жилетів

Жилет завжди був актуальним і стильним атрибутом жіночого гардеробу, за допомогою якого можна кардинально переграти стиль підібраного способу, вигідно підкреслити фігуру і розставити акценти, а також внести в образ особливу родзинку.

Вже не перший сезон великим попитом користуються хутряні жилети, які мають ряд безсумнівних переваг перед шубами, особливо це стосується критерію доступності, передає Корупція. Стар

formal-dress-14

Стильний хутряний жилет, безсумнівно, є модним трендом і тенденцією цього сезону, який отримав широке визнання серед прекрасної статі, завдяки своїй властивості надавати особливий шик і жіночність образу.

Жилети із хутра цінуються не тільки своїм стилем і доступністю, а також практичністю, адже хутряний жилет підійде майже до будь-якого образу.

Для пошиття хутряних жилетів використовують різноманітні хутра, найпопулярнішими з яких є:

— Соболь,

— Шиншила,

— Норка,

— Песець,

— Лисиця.

Перераховані види хутра найчастіше використовуються, так як вони відрізняються особливим об'ємом і довжиною ворсу, а також якістю.

Як вибрати хутряний жилет

Перше, на що треба звернути увагу при виборі жилета — ваш гардероб. Огляньте уважно свій демісезонний і зимовий гардероб і виокреміть ті речі, з якими, на вашу думку, буде поєднуватися майбутній жилет.

Поєднуйте і приміряйте різні образи, це дозволить визначитися з оптимальною довжиною і фасоном виробу.

Другий фактор — ваша комплекція. Варто пам'ятати, що пухнасте хутро помітно додає сантиметри до фігури, тому, якщо ви володарка пишних форм, вам не треба віддавати перевагу таким бурдюкам, як песець, руда і чорно-бура лисиця.

Власницям пишних форм більше підійде хутро норки, так як він більш тонкий і гладкий, а також зовсім не додає зайві сентименти.

Хутра песця, лисиці та соболя підійдуть більше дівчатам з худорлявою статурою, тому що такі жилети здатні візуально додати по десятку сантиметрів з кожного ракурсу, особливо якщо мова йде про жилети вільного крою.

Третій фактор — наявні фінанси. Крім зовнішніх відмінностей, довжини хутра і якості підшерстя, перераховані види хутра разюче відрізняються за вартістю, тому це один з найбільш важливих факторів при виборі майбутнього жилета.

З чим носити хутряний жилет і як поєднувати стилі

Раніше хутряні жилети, однозначно, вважалися класичним атрибутом гардеробу, тому що вони ідеально підходять до вечірніх і коктейльних суконь, а також до класичних костюмів з шовку і оксамиту, надаючи образу жіночності, шику і помпезності.

Але сучасні модні тенденції диктують і інші правила, тому зараз хутряні жилети можна відмінно поєднувати з зручним взуттям і такими предметами гардеробу, як легінси, джинси та спідниці-міні.