Новини про зірок
Подобається

Актор Аарон Тейлор-Джонсон розповів, як реагує на питання про їх з дружиною 23-річну різницю у віці

20/02/2017     Автор: Яна Романська
Актор Аарон Тейлор-Джонсон розповів, як реагує на питання про їх з дружиною 23-річну різницю у віці

Актор одружений з 49-річною Сем Тейлор-Джонсон, режисером фільму "П'ятдесят відтінків сірого"

У січні 26-річний Аарон Тейлор-Джонсон отримав премію "Золотий глобус" за роль у фільмі Тома Форда "Під покровом ночі", і зараз його кар'єра на зльоті. Однак в особистому житті, за його визнанням, є не дуже приємні моменти. Він одружений з 49-річною Сем Тейлор-Джонсон, режисером фільму "П'ятдесят відтінків сірого". Вони разом вже сім років, три з них одружені. У них дві спільні дочки – 6-річна Уайлда і 5-річна Ромі. Велика різниця у віці ніколи не стояла на заваді для подружжя, але завжди викликала інтерес у навколишніх, пише Корупція.Стар

У недавньому інтерв'ю виданню New York Magazine Аарон вперше за довгий час заговорив про дратівну увагу до цієї сторони його життя. Він згадав момент, коли вони з Сем тільки одружилися – це було в 2012 році – і на них посипалися запитання.

22 222 2222

Популярне: Вона така молоденька: ведучий «Ревізора» Борис Абрамов показав свою подругу. Не вгадаєте, хто це (ФОТО)

"Люди були настирливі, – сказав Аарон.- Але те, що мені довелося мати з цим справу на початку кар'єри, безсумнівно, привело мене туди, де я перебуваю зараз. Я можу просто сказати: "Та пішло воно" – замість того, щоб знемагати від бажання відрізати голову тому, хто задає питання, які мені не подобаються".

В інтерв'ю він розповів, що зберігати "щасливе обличчя", коли ставлять незручні питання, практично неможливо. "Я ніколи не буду як Дженніфер Лоуренс або Том Круз. Вони можуть знятися в кіно, а потім їздити з промо-туром і бути чарівними і харизматичними. У мене немає таких рис. Але, врешті-решт, мені комфортно бути тим, хто я є".