Зіркові скандали
Подобається

Ви онімієте від побаченого, просто не вкладається в голові, те що витворяли Ольга Бузова і Дмитро Тарасов

18/02/2017     Автор: Яна Романська
Ви онімієте від побаченого, просто не вкладається в голові, те що витворяли Ольга Бузова і Дмитро Тарасов

Ольга Бузова і Дмитро Тарасов обмінялися взаємними претензіями у Мережі

Ольга Бузова і Дмитро Тарасов обмінялися взаємними претензіями до один одного у своїх мікроблогах, пише Корупція.Стар

Першим у своєму мікроблозі висловився Дмитро Тарасов. Футболіст дав зрозуміти, що все, що його пов'язувало з Ольгою Бузової, вже давно у минулому і попросив шанувальників більше не ставити запитань про його особисте життя. Дмитро Тарасов згадав про щасливі моменти з Ольгою Бузовою.

Популярне: Вагітна Анна Седокова приголомшила розкішною сукнею (ФОТО)

dd7_500x599_0xc0a8399a_16225171821487404575 (1) 422_94216 01

Всі ми дорослі люди, тільки вчимося жити і кожному властиво робити помилки. Моя ж була в тому, що я дозволив всім бути учасниками наших відносин. Як то кажуть, "жити заради лайків"

написав Тарасов

Залишити цю заяву без уваги Ольга Бузова не змогла. Особливо молоду жінку покоробило вираз колишнього чоловіка про необхідність збирати лайки в "Інстаграмі". Вона різко відповіла колишньому чоловікові, звинувативши його у зраді.

Може, розкажеш, як ти зраджував мені з міскою? І якщо твої стосунки зі мною були для лайків, то жени свій "Інстаграм" і будуй нові без лайків

написала Ольга Бузова

Варто відзначити, що Тарасов тут же прокоментував заяву колишньої дружини. Звернувшись до Ольги Бузової по імені та по батькові, він звинуватив теледіву у любові попрацювати на публіку і закликав більше не робити шоу з їх розставання.