Новини про зірок
Подобається

Емма Уотсон розповіла про те, що її бентежило в роботі над «Красунею і чудовиськом»

18/02/2017     Автор: Яна Романська
Емма Уотсон розповіла про те, що її бентежило в роботі над «Красунею і чудовиськом»

Режисер картини Білл Кондон також пішов на деякі зміни в образі головної героїні

Переконана феміністка Емма Уотсон не відразу погодилася на роль Красуні в фільмі "Красуня і Чудовисько". Справа в тому, що в ситуації, яка описана в казці, актриса побачила стокгольмський синдром (психологічний стан, що виникає при захопленні заручників, коли заручники починають симпатизувати і навіть співчувати своїм загарбникам), пише Корупція.Стар

Популярне: Яка милість: вагітна Катерина Осадча показала фото коханого і зворушливо привітала його зі святом (ФОТО)

Emma-Watson

np_jlpw 

"Noah" Press Conference

"Те, що мене дійсно турбувало, що жертва закохується в свого викрадача. Але потім я зрозуміла, що тут немає стокгольмського синдрому, тому що моя героїня має незалежність суджень, вона сама вибирає, як їй вчинити", – сказала актриса.

Режисер картини Білл Кондон також пішов на деякі зміни в образі головної героїні, а також додав деякі риси Емми. "Тут немає історії про кохання з першого погляду. Герої спочатку не відчувають один до одного теплих почуттів. Вони бачили один одного з гіршого боку. Але Белль змогла побачити не тільки те, що доступно всім, вона розгледіла в Чудовиську щось хороше, що її і притягнуло, породило в ній бажання допомогти", – розповів Кондон.