Новини про зірок
Подобається

Дуже інтимно: Джамала розповіла відверто-пікантні подробиці її особистого життя

18/02/2017     Автор: Яна Романська
Дуже інтимно: Джамала розповіла відверто-пікантні подробиці її особистого життя

У День святого Валентина співачка Джамала, заручена зі своїм хлопцем Бекіром Сулеймановим, поділилася секретом того, як розпізнати дійсно свою людину.

Зірка впевнена, що з коханим, перш за все, має бути комфортно мовчати.

Про це пише Корупція.Стар

Співачка вважає, що у кожного в світі є своя людина.

"Не люблю, коли говорять "друга половинка", адже кожен з нас — цілісна особистість. І кожен з нас шукає свою людину. З якою добре поговорити і помовчати, посміятися і посумувати, з якою відчуваєш гармонію", — зауважила Джамала.

Популярне: Показала все що мала: Глюкоза продемонструвала непристойне, одівши надкоротке плаття

3ceb388-clipboard04 5bb86ff-jamala-love a5eea2c-clipboard03

Виконавиця також підкреслила, що найголовніше у стосунках – зацікавлення одне одним навіть без слів.

"Вам необов'язково весь час жартувати, дивитися одне на одного не відриваючись, головне — ви одне одному цікаві. Навіть коли мовчите і перебуваєте в одній кімнаті в повній тиші, вам не сумно одне з одним", — сказала Джамала.

"Скільки я бачила пар, яким сумно вдвох! Хочете дізнатися, чи ваша це людина? Моя порада — побудьте наодинці і просто помовчіть. Вам комфортно? З моїм коханим чоловіком мені комфортно мовчати, дивитися кіно, слухати музику", — поцідилася артистка.

Джамала також наголосила, що у кожного свій час для стосунків і створення родини.

"Вважаю, що всі історії кохання і стосунків не потрібно виносити на публіку, вони мають залишатися тільки між вами, в родині. Так, всі дізналися, що я виходжу заміж, але я не хочу використовувати цю важливу для мене подію як піар-привід. Головне – це музика", — підсумувала співачка.

Нагадаємо, про свої заручини Джамала з Бекіром оголосили 1-го листопада минулого року. І хоча співачка натякала, що весілля не за горами, дату поки що не оголошувала.