Новини про зірок
Подобається

Свинка Пеппа, це ти? Олена Кравець осоромилась на цілу Україну своїм вбранням (ФОТО)

17/02/2017     Автор: Яна Романська
Свинка Пеппа, це ти? Олена Кравець осоромилась на цілу Україну своїм вбранням (ФОТО)

Акторка сама придумала вбрання для гала-концерту "Ліги сміху"

На зйомках третього сезону "Ліги Сміху" в Одесі актриса студії "Квартал-95" Олена Кравець, яка є одним з тренерів проекту, порадувала шанувальників стильним весняним вбранням, пише Корупція.Стар

Для гала-концерту, в якому взяло участь 25 команд, молода мама вибрала ніжно-рожевий костюм, прикрашений об'ємною квіткою на грудях. Доповнила образ Олена шовковою блузою в смужку і класичними чорними туфлями на високих підборах. Таке вбрання в черговий раз підкреслило прекрасну фігуру акторки після народження двійні.

Популярне: Що ж вона натворила: Вагітну Анну Седокову судитимуть (фото)

____04 __109 272247_1

Як виявилося, тренер "Ліги сміху" сама придумала цей образ разом зі стилістом Юлією Косаченко, надихнувшись публікаціями в додатку Pinterest.

Відзначимо, для Олени Кравець – це не перший дизайнерський досвід – минулого літа, перебуваючи на останніх місяцях вагітності, вона презентувала свою колекцію одягу для майбутніх мам.

Нагадаємо, крім Олени в тренерські крісла третього сезону сіли ведучий "Голосу країни-7" Юрій Горбунов, переможець минулого сезону і ведучий шоу "Розсміши коміка" Ігор Ласточкін, шоумен і тренер "Голосу країни-7" Потап, переможець першого сезону Сергій Сивохо, продюсер і шоумен Антон Лірник і суперблондинка Оля Полякова. Згідно з правилами гри, кожен з них має право стати наставником тільки двох колективів. Ведучий проекту – Володимир Зеленський.