Зіркові скандали
Подобається

Новий секс-скандал: Непристойні фото екс-чоловіка дочки Елвіса Преслі з дітьми

17/02/2017     Автор: Яна Романська
Новий секс-скандал: Непристойні фото екс-чоловіка дочки Елвіса Преслі з дітьми

49-річна Ліза Марія знайшла компрометуючі матеріали на комп'ютері Майкла Локвуда

Єдина дочка легендарного американського співака Елвіса Преслі Ліза Марія заявила, що перебуває в шоковому стані після того, як на комп'ютері свого екс-чоловіка виявила велику кількість непристойних фотографій і відеоматеріалів з дітьми – пише Корупція.Стар

Дитяча служба забрала у жінки близнюків Фінлі і Харпер Локвуд після того, як та зробила шокуючу знахідку.

Популярне: Що ж вона натворила: Вагітну Анну Седокову судитимуть (фото)

67f0816a7447 89_main_new.1487339071 r032_7925_png_41580719

49-річна дочка Елвіса Преслі знайшла компрометуючі матеріали на комп'ютері Майкла Локвуда, свого четвертого за рахунком чоловіка (вона була, наприклад, заміжня за Майклом Джексоном і Ніколасом Кейджем). Ліза Марія і Майкл розлучилися влітку 2016 року, при цьому зіграли весілля ще в 2006 році в Токіо.

Після того як Ліза Марія Преслі звернулася в поліцію, співробітники правоохоронних органів виявили близько 80 девайсів у Майкла Локвуда, на яких можуть міститися компрометуючі матеріали. За словами дочки Елвіса, девайси все ще вивчають. Повідомляється, що статок в 300 мільйонів доларів, що дістався Лізі Марі, до сих пір є предметом судових позовів після розлучення. При цьому спадкоємиця Елвіса Преслі заявляє, що практично всі гроші вже витрачені.

"Я була шокована, була в жаху, відчувала, як мене нудить", – йдеться в заяві дочки Елвіса, які значаться в судових паперах, що стосуються шлюборозлучного процесу. "Не маю поняття, що ще може бути на цих девайсах. Боюся, що там можуть бути ще більш моторошні фотографії та матеріали", – відзначає вона.

55-річний Майкл Локсуд – відомий гітарист і продюсер, що працював з Фіоною Еппл та Еймі Манн.