Новини про зірок
Подобається

Костянтин Меладзе зізнався, що його діти від першого шлюбу добре ладнають з дочками Віри Брежнєвої

17/02/2017     Автор: Яна Романська
Костянтин Меладзе зізнався, що його діти від першого шлюбу добре ладнають з дочками Віри Брежнєвої

Композитор часто бачиться з двома дочками – Алісою, Лією і сином Валерієм і активно бере участь в їх вихованні, передає Корупція.Стар

Популярне: Скоро переплюне Писанку: Оля Цибульська зважилася на збільшення грудей (ФОТО)

Відомий композитор після розлучення з дружиною Яною Меладзе рідко коментує своє особисте життя, але ексклюзивно він розповів про те, які зараз у нього стосунки з дітьми.

Продюсер зізнався, що він часто бачиться з двома дочками – Алісою, Лією і сином Валерієм і активно бере участь в їх вихованні. За словами Костянтина, молодша дочка Лія в свої 13 років вже визначилася, чим би хотіла займатися в майбутньому. "Лії дуже подобається хореографія і музика. Якщо це її захоплення творчістю переросте в майбутньому в професію, то я, звичайно, підтримаю її рішення і буду допомагати. Але не протекцією, а порадами. "Просувати" її в шоу-бізнес я не буду. Це не мій метод. Вона повинна сама добитися успіху", – говорить Меладзе.

Продюсер розповів журналістам, що діти від першого шлюбу добре ладнають з дочками його дружини Віри Брежнєвої, і вони часто проводять час всі разом. Меладзе відзначив, що він не балує дітей. Тому вони ніколи не просять купувати їм дорогі подарунки. "Навіть коли я цікавлюся, що б вони хотіли отримати в подарунок, вони відповідають: "Нам нічого не потрібно. У нас все є". Але я звертаю увагу, на що вони поглядають в магазинах, і потім сам купую їм бажані подарунки", – розповів Костянтин Меладзе.

218a6abe73d19de69b02ed78bf908311_01_konstantin_meladze_01 f294e9424f6a423ab0703a55a5bb221c Untitled-4(6)