Рокова леді: як правильно підібрати червону помаду для будь-якого типу обличчя

16/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Рокова леді: як правильно підібрати червону помаду для будь-якого типу обличчя

Як підібрати червону помаду для всіх типажів.

Чи варто боятися фарбувати губи червоною помадою? Перш за все страх і всі сумніви з цього приводу потрібно відкинути. 

Виділятися з сірої маси це те, що може зробити жінку по-своєму цікавою, передає Корупція. Стар

94429_d7tcttAgxler_w_700

Представниці слабкої статі іноді піддаються побоюванням, чи варто фарбувати губи яскравою червоною помадою? Відповідь на це питання буде позитивним, але тільки в тому випадку, якщо цей колір підходить вашому типажу.

Кому йде червоний колір помади?

Представниця рудого кольору волосся дуже йде червоні губи, але шар наносити потрібно максимально тонкий, щоб в поєднанні яскравий колір волосся і губ не виглядали вульгарно.

94429_dKWfSwCd6VL1_w_700

Червоний колір йде блондинкам і брюнеткам, головне правильно підібрати її відтінок. Брюнеткам зі світлою шкірою походить вишневий, малиновий. брусничний відтінки.

Темношкірим дівчатам і жінкам йде червоний, кораловий, амарантовий відтінки.

Кому не йде червоний колір помади?

Найкраще відмовитися русявим, з мелірування, тим, хто має блідий колір шкіри, кирпатим представницям жіночої статі, тим, хто полюбляе чоловічий стиль одягу, дівчатам і жінкам з веснянками, аматоркам блискучих і напівпрозорих нарядів.

top5-redorage1

Не завжди жінки і дівчата прислухаються даних рад, вважаючи червоний колір помади дуже спокусливим. Завдяки цьому кольору на губах можна з легкістю привернути увагу з боку чоловічої статі. 

Чоловіки реагують на цей колір, але вони так само мають почуття смаку і якщо це дійсно не красиво виглядає на губах певного типажу, тоді краще не обманювати долю і відмовитися від виділення губ подібним чином.

Що думають чоловіки з приводу помади червоного кольору?
Чоловіки в більшості випадків позитивно до цього ставляться, вони вважають, що жінки це роблять виключно для них. 

Можливо не варто розбивати їх міфи з цього приводу, адже в будь-то мірі вони праві. Але якщо вам колір не личить, краще придумати інший спосіб привернути до себе увагу.