Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 22 лютого 

15/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 22 лютого 

Загальний гороскоп на середу 22 лютого 2017 року.

Цей день стане чудовим періодом для нових справ і початку масштабних проектів, передає Корупція. Стар

22 лютого 2017 року можна почати ремонт, позбутися від старих речей, налагодити справи у своїй душі, або зайнятися активними пошуками другої половинки.

Гороскоп на 22 лютого Овен:
Овнам сьогодні буде дуже нелегко відстояти свою репутацію чесної людини. Після того, як хтось із недоброзичливців розпустить чутки про вас, вам доведеться довго і наполегливо доводити довколишнім, що це неправда.

Гороскоп на 22 лютого Телець:
Тельці сьогодні братимуть участь в гарячій суперечці. Вирішивши погасити сторонній конфлікт, ви мало-помалу забудете про свою первісну мету і станете одним із головних учасників цих «розборок».

Гороскоп на 22 лютого Близнюки:
Близнюкам 22 лютого варто особливу увагу спрямувати на стан свого здоров’я. Якщо сьогодні ви залишите дім без головного убору або не будете тримати свої ноги в теплі, то вже з понеділка опинитеся в ліжку.

Гороскоп на 22 лютого Рак:
Ракам в цей день варто уважно аналізувати всю отриману інформацію. Ці суперечливі відомості ви можете проігнорувати, відразу забути, передати іншій людині (головне, щоб ви в них не стали беззастережно вірити).

Гороскоп на 22 лютого Лев:
Левам 22 лютого 2017 р чекає цілий ряд непередбачених витрат. Гроші, які ви старанно відкладали на покупку своєї мрії, вам доведеться пожертвувати на користь хворого родича.

Гороскоп на 22 лютого Діва:
У Дів сьогодні будь-який діалог може непомітно перерости в гучну сварку. Постарайтеся як можна ретельніше контролювати свої слова, уникайте різких і уїдливих фраз і ні в якому разі не піддавайтеся на провокації з боку своїх співрозмовників.

Гороскоп на 22 лютого Терези:
Терези 22 лютого 2017 зазнають ряд труднощів під час походу за покупками. Спочатку ви не знайдете необхідний товар, а потім раптом виявите, що купили бракований предмет або неякісні продукти.

Гороскоп на 22 лютого Скорпіон:
Єдине, що сьогодні зіпсує настрій Скорпіонам – це дрібні несправності електроприладів або поломка автомобіля. Швидко усунувши причину своїх тривог, ви будете насолоджуватися недільним відпочинком у тихій сімейній атмосфері.

Гороскоп на 22 лютого Стрілець:
Всі починання Стрільців у цей день зіткнуться з непередбаченими перешкодами і затримками. Щоб остаточно не втратити моральну рівновагу, відмовтеся на сьогодні від будь-якого роду ініціатив і дозвольте собі плисти за течією.

Гороскоп на 22 лютого Козеріг:
Козероги сьогодні відмовляться від проявів будь-якої активності. Після довгих годин, проведених біля комп’ютера або телевізора, вам захочеться одного – відправитися спати раніше.

Гороскоп на 22 лютого Водолій:
Водолії сьогодні з тугою будуть аналізувати список недавніх витрат. Вам стане гірко усвідомлювати, що покупка, яка боляче вдарила по вашому гаманцю, насправді виявилася абсолютно непотрібною.

Гороскоп на 22 лютого Риби:
Рибам сьогодні варто проявити максимальну тактовність у діалозі з незнайомцями. Щоб не уславитися погано вихованою людиною, не перебивайте своїх співрозмовників і не намагайтеся зосередити всі теми тільки на своїй персоні.