Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 21 лютого

15/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 21 лютого

Загальний гороскоп на вівторок, 21 лютого 2017 року.

21 лютого 2017 року варто дотримуватися заздалегідь складеного розпорядку дня і поводити себе як можна пунктуальніше, передає Корупція. Стар

Сьогодні можна спробувати свої сили на творчій ниві, а також поцікавитись творчістю молодших членів родини.

Гороскоп на 21 лютого Овен:
Овнам в цей день принесе багато позитиву спілкування зі старшими родичами. Після чергової повчальної історії, яка прозвучала з їхніх вуст, для вас стане набагато зрозумілішим своє становище.

Гороскоп на 21 лютого Телець:
Тельцям 21 лютого варто відмовитися від різкого тону в спілкуванні зі своєю другою половинкою. Ваша кохана людина затаїть страшну образу, почувши від вас черговий безпідставний закид або випадкову образу.

Гороскоп на 21 лютого Близнюки:
Близнюки в цей день будуть заклопотані питанням, на який довгий час не мали відповіді. Однак після того, як ви запитайте у симпатичної вам людини, чи є у вас хоч маленький шанс, ви почуєте дуже туманну і незрозумілу фразу.

Гороскоп на 21 лютого Рак:
Раки 21 лютого 2017 відправляться на пошуки духовної їжі. Разом з родиною ви відвідаєте музей або театр, а в фіналі цього дня нанесете візит старшим родичам, спілкування з якими і виявиться найцікавішою подією.

Гороскоп на 21 лютого Лев:
Леви сьогодні будуть змушені доводити свою вірність і відданість улюбленій людині. Друга половинка, заставши вас за листуванням в соціальних мережах, зажадає пояснень і не буде задоволена фразою «це мій однокласник».

Гороскоп на 21 лютого Діва:
Дівам найправильніше присвятити 21 лютого 2017 р. невтомній турботі про своє здоров’я. В кінці зими вашому організму потрібно не тільки повноцінний суботній відпочинок, але і ряд заходів, спрямованих на зміцнення імунітету.

Гороскоп на 21 лютого Терези:
Терезам сьогодні вдасться завоювати репутацію дуже відкритої і доброзичливої людини. Після того, як ви допоможете новим сусідам завершити свій переїзд, у вас з’являться віддані друзі, тепле спілкування з якими триватиме довгі роки.

Гороскоп на 21 лютого Скорпіон:
Скорпіонам сьогодні доведеться витратити багато часу і сил на наведення порядку у своєму особистому просторі. Нагородою за працю для вас стане приємний сюрприз («заначка», яку ви виявите в якомусь старому предметі).

Гороскоп на 21 лютого Стрілець:
Стрільці переважну частину цього дня проведуть у віртуальному просторі. Абстрагувавшись від домашніх проблем і суєти, ви вирушите в простори мережі, щоб знищувати страшних монстрів і обговорювати в соціальних мережах події минулої п’ятниці.

Гороскоп на 21 лютого Козеріг:
Козероги сьогодні ризикують прийняти бажане за дійсне. Ваша друга половинка зовсім не відмовиться від своїх планів на цю суботу, а лише замаскує ненависний візит до своїх родичів якимось милозвучним приводом.

Гороскоп на 21 лютого Водолій:
Водоліям сьогодні не варто що-небудь змінювати в звичному режимі харчування. Цей день не підходить для початку дієт, так як, перебуваючи в пригніченому настрої, вам не вдасться тримати контроль над своїм апетитом.

Гороскоп на 21 лютого Риби:
Рибам сьогодні є сенс відправитися спати раніше звичайного. Якщо перед відходом до сну, ви загадаєте сокровенне бажання або подумаєте про свою давню мрію, висока ймовірність, що вона незабаром виповниться.