Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 20 лютого

15/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 20 лютого

Загальний гороскоп на понеділок 20 лютого 2017 року.

20 лютого 2017 року – це вдалий і дуже насичений день, який відмінно підходить для початку нових справ і здійснення великих покупок, передає Корупція. Стар

Сьогодні з’явиться багато способів підняти свій емоційний настрій під час романтичних побачень або зустрічей з однодумцями.

Гороскоп на 20 лютого Овен:
Овни в цю п’ятницю захочуть піддатися віянням моди. Відразу після роботи ви підете в похід по бутіках, і повернетеся додому з порожнім гаманцем, але з масою всіляких покупок.

Гороскоп на 20 лютого Телець:
Тільцям в цей день завадить меркантильне ставлення до близьких. Коли вас попросить про допомогу давній друг, постарайтеся утриматися від вкрай непорядного питання «а що мені за це світить?».

Гороскоп на 20 лютого Близнюки:
Близнюки в цей день відчувають гостру потребу в спілкуванні з однодумцями. Ввечері обов’язково відвідайте давнього друга або запросіть його в ресторан, щоб у невимушеній атмосфері висловити йому все, що діється у вас на серці.

Гороскоп на 20 лютого Рак:
Раки сьогодні зможуть зберегти довірчі відносини з колегами по роботі, проявивши готовність йти у них на поводу. Так, вам буде дуже прикро, що ваша думка залишиться не почутим, але спокій на роботі виявиться для вас важливіше всього.

Гороскоп на 20 лютого Лев:
Леви 20 лютого оберуть люб’язне і чемне поводження навіть із далеко не самими приємними людьми. Такий підхід дозволить вам підвищити свій суспільний авторитет і завоювати звання «дуже ввічливий і делікатний чоловік».

Гороскоп на 20 лютого Діва:
Діви сьогодні зможуть встановити дуже комфортний психологічний клімат всередині службового колективу. Помітно зблизившись з товаришами по службі, у вечірні години ви захочете продовжити спілкування з ними і запросіть своїх колег в ресторан.

Гороскоп на 20 лютого Терези:
Терезам сьогодні слід всіляко поберегти свої внутрішні резерви. Якщо ви занадто завзято приступите до роботи рано вранці цього дня, до вечора у вас не залишиться сил навіть на відпочинок і на відвідування кола своїх давніх друзів.

Гороскоп на 20 лютого Скорпіон:
Скорпіони 20 лютого 2017 р займуться створенням унікального дизайну в своїх домашніх стінах. З цією метою ви відвідайте інтернет-портали, присвячені будівництву і ремонту, і вже ввечері будете активно використовувати знайдений тут матеріал.

Гороскоп на 20 лютого Стрілець:
Стрільцям сьогодні необхідно уважно озиратися по сторонах. Висока ймовірність, що в метро, в громадському транспорті або на автопарковці ви зустрінете людину, яка буде повністю втілювати ваш ідеал.

Гороскоп на 20 лютого Козеріг:
Козерогам сьогодні судилося зробити дуже вигідне придбання за досить демократичною ціною. Відразу після покупки, про яку мріяли дуже давно, ви вирішите відзначити цю подію і запросіть друзів на міні банкет.

Гороскоп на 20 лютого Водолій:
Водоліям 20 лютого 2017 р найбільш добре будуть вдаватися індивідуальні проекти і самостійні справи. Щоб не образити колегу, який запропонував вам свою допомогу, спробуйте пояснити йому як можна більш тактичний, що сьогодні вам ця допомога зовсім не потрібна.

Гороскоп на 20 лютого Риби:
Риби в цей день без видимих на те підстав відчують сильний моральний дискомфорт. До вечора вам вдасться навести порядок у своїй душі і думках, що ви і поспішіть відзначити в колі близьких друзів.