Новини про зірок
Подобається

Джулія Робертс сильно погладшала через проблеми в сім’ї

15/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Джулія Робертс сильно погладшала через проблеми в сім’ї

Денні Модер з'їхав з сімейного особняка в Малібу, оселившись в орендованому будинку навпроти

Проблеми в особистому житті Джулії Робертс ось уже кілька років є однією з ключових тем в таблоїдах. 14-річний шлюб актриси з Деніелом Модером переживає непростий період, і часто, кваплячи події, репортери "розводили" пару, яка в результаті скасовувала чутки спільною появою на публіці, пише Корупція.Стар

Популярне: Ніхто не очікував що він такий: Співачка Нюша вперше показала спільне фото з майбутнім чоловіком

uuu

uuuu uuuuu

Втім, в останній рік ситуація дійсно загострилася, і навіть твердження ЗМІ про роздільне проживання Робертс і Модером не спростовують. У грудні, як повідомляє преса, Денні Модер все-таки з'їхав з сімейного особняка в Малібу, оселившись в орендованому будинку навпроти. Це остаточно вибило актрису з колії – вона перестала стежити за собою і набрала 20 кг зайвої ваги. Ніякої дієти, ніяких фізичних вправ – Робертс, стверджують інсайдери, активно заїдає свої проблеми.

"Це все, що вона може робити, вибравшись вранці з ліжка. Після того, як діти йдуть до школи, Джулія хандрить будинку, дивиться телевізор і їсть. Вона замовляє їжу додому і не контролює себе, вибираючи не тільки основні страви, а й неодмінно десерт", – говорить джерело.

Стосунки з чоловіком, втім, таке життя поліпшити не може, тим більше, як стверджують ЗМІ, покращувати там вже нічого. "Після 14 років шлюбу Джулія і Деніел ведуть абсолютно роздільний спосіб життя", – говорить інсайдер.

Джулія Робертс і Денні Модер познайомилися в 2001 році на зйомках фільму "Мексиканець", де була зайнята актриса. Через рік вони одружилися, ще через два – стали батьками близнюків, Хазел Патріша і Фіннеас Уолтера. У 2007 році в зоряному сімействі з'явився третя дитина – Генрі Деніел.