Новини про зірок
Подобається

Який жах: у відомого актора від важкої хвороби померла мама (ФОТО)

14/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Який жах: у відомого актора від важкої хвороби померла мама (ФОТО)

Мати знаменитого голлівудського актора Тома Круза померла у віці 80 років, передає Корупція.Стар

Популярне: Шалені і розпусні: в Мережі «гуляють» інтимні фото Оксани Марченко і її чоловіка, аж щелепа відисла (ФОТО)

Причиною смерті Мері Лі Саут стала важка і тривала хвороба. Похорон вже відбувся, але про це стало відомо тільки зараз. Том Круз з'явився на прощальній церемонії в компанії трьох сестер – 57-річної Лі Енн Де Вітте, 55-річної Кас Мейпотер і 52-річної Маріан Генрі. Крім того, були присутні друзі сім'ї. Мати Тома Круза народилася в місті Луїсвілл (штат Кентуккі, США) і до заміжжя працювала соціальним педагогом.

Батько майбутньої голлівудської зірки — Томас Круз Мейпотер III – працював інженером-електриком. Сім'я проживала в Нью-Йорку до 1974 року, поки батьки актора не розлучилися. Після розлучення Мері з дітьми перебралася до Нью-Джерсі, де ще раз вийшла заміж. Том Круз в великою повагою ставиться до свого вітчима. «Він любив матір так сильно, що взяв на піклування з чотирма дітьми», – з вдячністю відзначає актор.

Мері Лі Саут померла мирно — уві сні. У неї було велике серце: жінка працювала у центрі допомоги дітям з відхиленнями у розвитку. Том Круз зізнався, що смерть Мері для нього – нестерпна втрата, оскільки він був дуже близький з матір'ю. Панахида проходила в Церкві саєнтології, чиїм послідовником вже тривалий час є 54-річний актор.

1407690585_c3 ed8337287d88