Новини про зірок
Подобається

Це вже схоже на хворобу: На що наважилась Анджеліна Джолі заради більшої слави

14/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Це вже схоже на хворобу: На що наважилась Анджеліна Джолі заради більшої слави

Актриса вирішила звернутися до послуг професійних прес-агентів, щоб поліпшити свій публічний імідж

Після оголошення про розлучення з Бредом Піттом Анджеліна Джолі постійно знаходиться в центрі уваги ЗМІ, однак, ставлення до неї у преси та публіки неоднозначне. У численних публікаціях робляться припущення, що причиною краху зіркового шлюбу були не тільки шкідливі звички Пітта, але в першу чергу нестабільний психічний стан Джолі. Більш того, недавня поява Бреда Пітта на церемонії вручення премій "Золотий глобус", зустрінута оваціями, а також компліменти, які видають помітно помолоділому акторові ЗМІ, створюють враження, що в плані іміджу Анджеліна Джолі програє. Симпатії публіки до Пітта не змогли похитнути навіть повідомлення про його схильності до алкоголю і наркотиків і нібито різкості по відношенню до дітей. Зате відмови Джолі колишньому чоловіку в побаченнях з дітьми не додали їй очок. Розуміючи це, актриса, як повідомляють джерела, вирішила звернутися до послуг професійних прес-агентів, щоб поліпшити свій публічний імідж, пише Корупція.Стар

Популярне: Мережа ошелешена: Яна Клочкова показала своє щастя

1 11 1111

Кілька років тому Анджеліна в одному з інтерв'ю зізналася, що терпіти не може піарників, тому контролює цю сторону своєї роботи самостійно. Що, однак, обернулося низкою великих прорахунків, допущених нею в останні місяці.

Головною помилкою стали "викиди" по ситуації з дітьми, зроблені з подачі Джолі. Це, на думку юристів, дало привід таблоїдам обговорювати цю тему, травмуючи дітей, що і так опинилися в непростому становищі. Пітт звертався до Анджеліни з проханням не виносити це на публіку і отримав відмову, але після теплого прийому, наданого йому на "Золотому глобусі", актриса погодилася, побачивши, що громадська думка на його боці, а преса робить з Бреда швидше жертву, ніж винуватця розлучення.

Проте ситуація вже була упущена і спроби Джолі виставити себе постраждалою стороною не вдалися. Тому і були найняті професійні прес-агенти, контакти з якими Анджеліна не афішує. Втім, найближчим часом зв'язуватися з медіа актриса не планує. "Їй просто нічого поки сказати журналістам", – заявило джерело.