Новини про зірок
Подобається

Оце так новина: 50-річний Філіп Кіркоров втретє стане батьком (ФОТО)

14/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Оце так новина: 50-річний Філіп Кіркоров втретє стане батьком (ФОТО)

В цьому році Філіп Кіркоров святкує 50-річчя. Король російської естради заявив, що планує завести третю дитину. Про це співак розповів на знімальному майданчику серіалу «Вороніни», де зіграв епізодичну роль, передає Корупція.Стар

Популярне: Катю, це точно ти?: вагітна Осадча вразила шанувальників, змінившись до невпізнання (ФОТО)

За його словами, у нього ще є мінімум 15 років на сцені і в житті. Перш ніж готуватися до третьої дитини, потрібно спочатку підняти на ноги 5-річну Аллу-Вікторію і 4-річного Мартіна, розповідає Кіркоров. Дітей зірковому таткові народила сурогатна мати. Він намагається тримати своїх дітей подалі від світла софітів і публічному житті, тому що вони повинні самі вибрати свій шлях у житті.

Він впевнений, що ще молодий і не вважає вік перешкодою для батьківства. За словами зірки, батьками можна стати і в 75 років.

Нагадаємо, Кіркоров оголосив про народження своїх дітей зі сцени в 2011-му році, спочатку про появу доньки, а через 7 місяців про поповнення до його родині хлопчика. Дитину на ім'я Мартін також народила сурогатна мати.

557b38afc1704_image1 kirkorov-s-detmi-gotovitsja-k-prazdnovaniju-novogo-goda-foto-hello_rect_9be60eb1e8e6b7c7db839cced4233d18