Новини про зірок
Подобається

Другий нацвідбір «Євробачення-2017»: злі судді і сорочки на голові

14/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Другий нацвідбір «Євробачення-2017»: злі судді і сорочки на голові

Данилко затикав вуха, Меладзе посміхався, а Джамала раділа за всіх

Цими вихідними відбувся другий з трьох півфіналів національного відбору на конкурс Євробачення-2017 – який, нагадаємо, пройде в Києві з 9 по 13 травня. У кожному півфіналі виступає за вісім виконавців, і з них лише двоє проходять у фінал. Третій півфінал відбудеться 18 лютого. Організаторами прямих ефірів, на яких побувала "Сегодня", традиційно стали канали СТБ і Перший Національний, пише Корупція.Стар

КРИТИКА. "Гладіаторами" другого півфіналу, відразу за путівку в фінал, стали: LETAY, KUZNETSOV, AGHIAZMA, DETACH, ROZHDEN, ILLARIA (так, всі виконавці гордо пишуться саме великими літерами), Міла Нітіч та Panivalkova.

Популярне: Ніхто не очікував що він такий: Наташа Корольова здивувала фанатів знімком із сином (ФОТО)

1 2 3

Відкрив пісенні "битви" соліст групи LETAY, який виступив з ліричною піснею "Світ чекає". На жаль, перший же млинець, тобто виступ пройшов "комом". "Для мене ця пісня була одноманітна, як степ широкий. Я думала, ну коли вже мене зачепить? Нічого не сталося. Я прошу вибачення, мені не сподобалося", – суворо припечатала Джамала.

На цьому критика суддів не закінчилася: було відчуття, що члени журі поголовно не в дусі і змагаються, хто крутіше розкритикує виконавця. Так, наступним, хто потрапив під роздачу, стала Міла Нітіч, яка виступила з композицією Mystery. "Це рік 2004-й, а сьогодні – 2017! Категорично ні – це так банально", – виніс образливий вердикт Андрій Данилко.

І ось тут у артистки здали нерви: дівчина вступила з суддею в перепалку: "Андрій, я поважаю вашу думку, але, на жаль чи на щастя, у мене є своя". А вже за лаштунками дівчина сказала нам: "Мене здолали емоції. Я не виправдовуюсь – виправдань сьогодні бути не може. Але для мене, щоб там хто не думав, ця пісня актуальна!"

Ще крутіше дісталося Руслану Кузнєцову з піснею DEEP SHIVERS (плідний хлопець написав для участі аж три пісні, а потім ще й четверту, з якою і виступав): єхидні судді заявили, що його бек-вокал заспівав краще, ніж сам Кузнєцов.

НА УРА. А ось кого прийняли тепло і навіть добре, так це самих неформатних учасників другого півфіналу – AGHIAZMA. "Хлопці, я за будь-який жанр, крім нудьги. Обіцяю хороші оцінки. Ви супер!" – підбадьорив групу Данилко. Правда, в фінал музиканти не потрапили. Що ні крапельки їх не засмутило: "Було круто, – зізналася нам солістка Kora Rex. – Ми взагалі за експерименти – як в музиці, так і в зовнішності. Наприклад, я скоро збираюся перефарбувати свої зелені волосся". Після чого поскаржилася на пірсинг: "Я люблю пірсинг на обличчі, особливо шипи, але він, на жаль, заважає мені співати. Але відмовлятися від нього я не збираюся – буду якось пристосовуватися".

Сподобалася журі і дівоче тріо Panivalkova, яке запам'яталося не тільки своєю піснею, а й ефектними тюрбанами. "На них пішло 500 сорочок, і всі вони належали нашим колишнім!" – радісно поділилися з нами дівчата.

ФІНАЛІСТИ. У фінал же пройшли двоє: учасник "Голосу країни" Рожден Анусі з 13 балами і співачка ILLARIA, що отримала на два бали більше за свою чуттєву пісню Thank you for my way. "Ця пісня, на відміну від всіх інших повільних, які прозвучали на конкурсі, казково красива. Одна з найкрасивіших пісень на конкурсі", – мрійливо поділився враженнями Меладзе.