Новини про зірок
Подобається

Що витворяла 21-річна модель Соня Есьман своїми довгими ногами

13/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Що витворяла 21-річна модель Соня Есьман своїми довгими ногами

В Instagram красуні 1,8 млн передплатників

21-річна модель Соня Есьман радує шанувальників новими фото в своєму мікроблозі Instagram. Соня, крім того, що модель, також популярний б'юті-блогер на каналі YouTube. Дівчина активно просувається в соціальних мережах. У Instagram красуні 1,8 млн передплатників.

Народилася Соня в Санкт-Петербурзі, але в п'ять років з батьками переїхала в Торонто. У 17 років дівчина стала дуже популярна в модельному бізнесі. Вона відкрила свою сторінку в соціальних мережах, де почала викладати поради по дієтах, комплексам вправ і стилям в моді, — повідомляє Корупція.Стар

Популярне: Дедалі гірше: Ані Лорак налякала своїм обличчям, це вже зовсім не Лорак

748973_main 748974_main 748976_main

Кожен день Соня починає з пробіжки і розминки. Вона не курить і не п'є, адже все це відбивається на зовнішньому вигляді. Харчується в основному рослинною їжею, ніякого фастфуду. Спортзал Соня Есьман відвідує, коли немає можливості зайнятися спортом на вулиці.

Створюючи свій відеоблог на каналі YouTube в 2010 році, Соня Есьман хотіла допомогти своїм одноліткам знайти себе в житті і стати щасливішими. Особливо популярним серед дівчаток був тренінг Соні про макіяж і догляд за шкірою. Зараз на її канал підписані близько 1 млн 800 тис. осіб.