Зіркові скандали
Подобається

Від побаченого волосся дибки стає: Кейт Мосс оголила груди в провокаційній фотоісторії (ФОТО 18+)

12/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Від побаченого волосся дибки стає: Кейт Мосс оголила груди в провокаційній фотоісторії (ФОТО 18+)

Компанію Мосс склав манекенник Лука Ісаак

Британська супермодель Кейт Мосс взяла участь у відвертій фотосесії для березневого номера журналу W Magazine, — передає Корупція.Стар

43-річна легенда модної індустрії, яка стала однією з героїнь спеціального колекційного випуску W Magazine, присвяченого сильним жінкам, з'явилася на його сторінках в провокаційних образах. Зокрема, Мосс позувала в нижній білизні, а також оголеною.

Популярне: Меладзе принизив одну з конкурсанток на відборі до Євробачення

749009_main 749010_main 749013_main 749016_main

Компанію Мосс склав манекенник Лука Ісаак, в той час як автором модною фотозйомки виступив культовий дует фотографом Мерт Алас і Маркус Пігготт. Фотосесія отримала назву Belle de Nuit (Красива ніч).

Коментуючи відверті знімки, Мосс зізналася, що робота в модельній індустрії навчила її відчувати себе комфортно без одягу:

"З самого початку моєї кар'єри фотографи завжди прагнули роздягнути мене. Тому мені довелося звикнути до цього стану і навчитися відчувати себе комфортно у власному тілі", — говорить вона.

Відзначимо, на обкладинці спецвипуску W Magazine, крім Мосс, з'явилися й інші відомі жінки — Дженніфер Лопес, Донателла Версаче і Джессіка Честейн.