Новини про зірок
Подобається

Світ такого ще не бачив: Ріанна прокаталася на даху літака

12/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Світ такого ще не бачив: Ріанна прокаталася на даху літака

Поп-зірка знялася у яскравій фотосесії

Відома співачка і актриса Ріанна стала головною героїнею березневого номера американського глянцевого видання Harper's Bazaar, – передає Корупція.Стар

У фотоісторії, автором якої виступив перуанський фотограф Маріано Віванко, Ріанна з'явилася в образі Амелії Ерхарт — піонера авіації, яка була першою жінкою-пілотом, перелетіла Атлантичний океан, за що була нагороджена Хрестом Льотних Заслуг.

Популярне: Шоу-біз в шоці! Заміжня Віра Брежнєва зізналася в коханні відомому співакові (ВІДЕО)

748997_main 748998_main 749003_main 749007_main

На яскравих знімках співачка показала, якою була б Ерхарт в наші дні, примірявши розкішні образи від таких культових брендів, як Hermes, Salvatore Ferragamo, Ralph Lauren і Dior Haute Couture. Кожен з образів Ріанни для фотозйомки був доповнений вінтажними аксесуарами для пілотів і елементами спеціалізованого льотного одягу, а також розкішними прикрасами від Chopard і Cartier.

"Є щось особливе в жінці, яка домінує в світі чоловіків. Необхідні особлива витонченість, сила, розум, безстрашність і сталеві нерви для того, щоб ніколи не приймати "ні" як відповідь. Амелія була динамічною силою в індустрії авіації, встановивши в свій час кілька рекордів. Тому не було ніякого сумніву в тому, що варто об'єднатися з Harper's Bazaar в честь жінки, яка знала, як перевершити великих хлопчиків", — говорить Ріанна, коментуючи своє перевтілення в Амелію Ерхарт.