Зіркові скандали
Подобається

На очах у всіх: Як відомий блогер попустив Притулу — обурені шанувальники готують помсту

12/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
На очах у всіх: Як відомий блогер попустив Притулу — обурені шанувальники готують помсту

Між відомим українським блогером Русланом Кузнецовим і популярним ведучим Сергієм Притулою на сцені нацвідбору Євробачення-2017 зав'язалася суперечка.

Справа в тому що у Сергія закралися сумніви, чому така людина як Руслан має право представляти Україну на Євробаченні, пише Корупція.Стар

Популярне: Шоу-біз в шоці! Заміжня Віра Брежнєва зізналася в коханні відомому співакові (ВІДЕО)

Дивись, Джамала перш ніж стати членом журі виграла Євробачення, Мілі Нітіч перш ніж вийти на цю сцену брала призи на "Новій хвилі", я вже давно пахаю на ТБ, а що зробив ти? Тобі не здається, що ні з того ні з сього, нахрапом, з першого разу претендувати на представлення України на Євробаченні-2017 – це надто круто? – зауважив ведучий.

11 111 1111

На це блогер відповів запитанням про кількість підписників представника ТБ у Instagram.

Як виявилося у Притули наpазі в Instagram понад 31,5 тисячі підписників, натомість Руслан має 141 тисячу фоловерів у соцмережі та ще близько 700 тисяч прихильників у Youtube.

Хочу сказати, що це величезна робота, яку ми робимо в інтернеті. Це не так легко набирати підписників. Це насправді важко. Я зробив багато роботи щодо того, що ми знімали правильні та класні ролики, які подобаються людям. Ви запитували, чого ти досяг – насправді я дечого досяг та заслужив право брати участь у нацвідборі на Євробачення. Люди проголосували та відали свої голоси, за що їм величезне дякую, – підкреслив блогер.

Зазначимо, що ролики Руслана сподобалися і члену журі Андрієві Данилко.

Я на боці Руслана, я дивився Ваші пісні в YouTube, і мені сподобалися. Молодець, що прийшов, я бажаю тобі удачі та щоб ти пройшов у фінал, – наголосив митець.

Як відомо, Руслан Кузнецов (KUZNETSOV) переміг в онлайн-голосуванні, відтак отримав право брати учать у конкурсі. Інших учасників нацвідбору обирало журі.