Як зберегти стрункість та міцне здоров’я: три правила світових красунь

11/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Як зберегти стрункість та міцне здоров’я: три правила світових красунь

Якомога частіше вимикайте смартфони, ноутбуки та планшети, а також знайдіть час для піших прогулянок.

Щоб залишатися в гарній формі і зберегти своє здоров'я якомога довше, потрібно дотримуваатись правильних звичок, передає Корупція. Стар

Один з найвідоміших голлівудських тренерів і нутриционистов Харлі Пастернак, клієнтами якого є такі зіркові красуні, як Кеті Перрі, Холлі Беррі, Меган Фокс, назвав три звички, які дозволять не тільки залишатися у відмінній фізичній формі, але і стануть основою міцного здоров'я.

За словами Пастернака, існують прості правила, яких необхідно дотримуватися в повсякденному житті для досягнення максимальних результатів в схудненні і веденні здорового способу життя.

Зокрема, він рекомендує переглянути не тільки свій раціон харчування, але і звички, які призводять до переїдання, низької фізичної активності та інших факторів, що негативно впливає на здоров'я і фігуру.

Уникайте знежирених продуктів.

"Якщо слоган виробника звучить неймовірно добре — дуже добре, щоб бути правдою, то краще відмовитися від вибору цього продукту.

Коли виробники прибирають жир з печива і цукерок, вони, як правило, замінюють його цукром, який є одним з найгірших продуктів для загального здоров'я і втрати ваги.

Отже, коли ви знаходитесь в настрої, щоб побалувати себе чимось солодким, краще з'їжте нормальний десерт, але обов'язково пам'ятайте про кількість з'їденого продукту — вибирайте розумну порцію, а краще її зменшену версію ", — говорить він.

Вимикайте смартфони, ноутбуки і планшети.

Харлі Пастернак вважає залежність від смартфонів важливою проблемою сучасного світу, яка впливає в тому числі і на нашу фізичну форму.

За його зізнанням, все більшої популярності у всьому світі набирає рекомендація медиків, психологів та інших фахівців регулярно проводити повний unplug — "відключатися" і, як мінімум, одну годину на день відпочивати від своїх гаджетів, присвячуючи час читання книги, йоги, медитації або просто пішій прогулянці.

"Наші телефони, планшети і комп'ютери впливають на наш рівень стресу, а також сон. Так як стрес і неправильний режим сну вкрай негативно впливають на наше здоров'я, а також втрату ваги, регулярне "відключення" від гаджетів допоможе вам і схуднути, і зміцнити здоров'я ", — переконаний він.

Знайдіть час для піших прогулянок.

Сидячий спосіб життя — головний ворог вашого тіла, стверджує Пастернак. У день рекомендовано долати 10 тисяч кроків, адже піші прогулянки — один з найпростіших і доступних способів зміцнити здоров'я і поліпшити фізичну форму.

Безумовно, режим дня сучасної людини часто вже не має вільний час для піших прогулянок, проте на заході багато прихильників здорового способу життя вже ввели негласне правило "бери кросівки на роботу", коли співробітники офісів проводять робочі зустрічі на вулиці, прогулюючись біля офісів або відправляються на пробіжку відразу після роботи по дорозі додому, щоб не втрачати часу.

"Прогулянки прямо під час робочої зустрічі — дуже гарна вправа! Дослідження показують, що вони не тільки позитивно впливають на здоров'я і фігуру, а й сприяють креативності, стимулюючи творче мислення", — говорить Пастернак.