Новини про зірок
Подобається

Вона занадто стара: фанати жорстоко розкритикували новий кліп Ані Лорак (ФОТО)

11/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Вона занадто стара: фанати жорстоко розкритикували новий кліп Ані Лорак (ФОТО)

Українська співачка заспівала в дуеті з російським репером, який носить псевдонім МОТ. А кліп на їх спільне творіння припав до душі не всім, передає Корупція.Стар

Популярне: Сімейні мелодрами: Оля Полякова розлучається з чоловіком через його зраду?

Через пару днів після прем'єри кліпу на пісню Сопрано у виконанні мотати і Ані Лорак галас навколо нього не вщухає. Публіка по-різному сприйняла нову роботу режисера, який знімав це відео. Більшій частині кліп все-таки сподобався, а от інші критикують його до сих пір, незважаючи на те, що він за 2 дні в YouTube зібрав майже 2 мільйони переглядів.

Претензії фанатів в основному стосуються занадто "молодого" репера і надто "дорослого" Лорак. Але справжні шанувальники української співачки кинули всі сили на те, щоб захистити Ані, доводячи, що тільки вона могла так розкішно виконати цю пісню "Сопрано" і в кліпі співачка виглядає дуже ефектно.

У всякому разі, лайки під відео становлять більше 38 тисяч, а дізлайков всього близько 4 тисяч, тому можна судити про те, що кліп на пісню "Сопрано", яку шикарно виконують МОП і Ані Лорак, зацікавив і сподобався публіці.

1486806855_lorak