Зіркові скандали
Подобається

Оце так відвертість: Потап і Настя розповіли про кризу у їхніх стосунках (ФОТО)

11/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Оце так відвертість: Потап і Настя розповіли про кризу у їхніх стосунках (ФОТО)

Торік відомі виконавці Потап і Настя Каменських відзначили ювілей спільної творчості. Навіть незважаючи на тривалу співпрацю, між колегами виникають проблеми у відносинах, але всі непорозуміння закінчуються дуже швидко, адже музиканти не можуть довго злитися один на одного, передає Корупція.Стар

Популярне: Оголена в ліжку: Регіна Тодоренко в спокусливій нічнушці похвалилася розкішним сніданком (ФОТО)

Вже 10 років дует Потапа і Насті Каменських радує любителів музики енергійними та креативними композиціями. Знаменитості зізнаються, що іноді вважають, що їх дует вичерпав себе, але вдалі концертні тури і тисячі шанувальників вселяють надію і закликають рухатися тільки вперед. Потап вважає, що в конфліктах, що виникають між членами дуету, завжди винні обидва виконавці. 

За останні кілька років дует пережив багато подій, проте виконавці вистояли і продовжили співпрацювати разом. Шанувальники дуету стверджують, що Потап і Настя Каменських добре впливають один на одного. Наприклад, після того, як виконавиця схудла, її напарник також став серйозно ставитися до власного харчування і скинув понад 20 кілограмів зайвої ваги.

eb2dc2bd6e93bae80049feaef3daee1e_cropped_740x460 potap-originalno-pozdravil-sebya-i-nastyu-kamenskih-s-yubileem-foto_1