Новини про зірок
Подобається

Метт Деймон розповів, як умовляв Джорджа Клуні нікому не розповідати про вагітність дружини

11/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Метт Деймон розповів, як умовляв Джорджа Клуні нікому не розповідати про вагітність дружини

Актор також висловив думку, що Амаль і Джордж Клуні будуть прекрасними батьками

Чутки про те, що 55-річний Джордж Клуні і його 39-річна дружина Амаль чекають дитину, нарешті, знайшли підтвердження – про радісну подію в житті зоряного сімейства повідомили відразу кілька авторитетних зарубіжних видань і близька до Амаль і Джорджа журналістка Джулі Чен. І ось чергове підтвердження інформації – на цей раз від Метта Деймона, якого з Клуні пов'язує міцна багаторічна дружба, пише Корупція.Стар

Популярне: Ви онімієте від побаченого!!! Аніта Луценко продемонструвала тіло в чорній сексуальній білизні

11

BERLIN, GERMANY - FEBRUARY 08:  George Clooney, Matt Damon and Luciana Barroso attend 'The Monuments Men' premiere during 64th Berlinale International Film Festival at Berlinale Palast on February 8, 2014 in Berlin, Germany.  (Photo by Ian Gavan/Getty Images)

OCEAN'S THIRTEEN, Matt Damon, Brad Pitt, George Clooney, 2007. ©Warner Bros./courtesy Everett Collection

В інтерв'ю виданню ET Canada Метт розповів, як вперше дізнався про майбутнє поповнення в родині свого друга, а також зізнався, що йому довелося умовляти Джорджа не розповідати про вагітність Амаль пресі деякий час: "Минулої осені я працював разом з Джорджем. Одного разу на знімальному майданчику він відвів мене в сторону і розповів, що вони чекають на дитину. Я так за нього зрадів, що розплакався. Я запитав, який у Амаль термін, і він відповів, що восьмийтиждень. Після цього я переконав Джорджа, щоб він нікому і нічого поки не розповідав і пам'ятав про правило 12 тижнів. Ще через чотири тижні я поцікавився, як справи, і він відповів, що у них все добре".

Під час інтерв'ю Метт також висловив думку, що Амаль і Джордж Клуні будуть прекрасними батьками, в чому Деймон анітрохи не сумнівається: "Вони чудові люди і вони будуть прекрасними батьками. Але це буде непросто – коли буде плакати одна дитина, буде прокидатися і друга. Але Джордж і так спить мало, так що з ним все буде нормально", – розповів Метт Деймон і додав: "Я дуже радий за нього. Вона дивовижна жінка. Він завжди виграє джекпот. Вони стануть чудовими батьками. Їх діти будуть щасливчиками".