Новини про зірок
Подобається

«Для сільської місцевості зійде»: Дочка Вaлерiя Мeлaдзe шокувала вибором вeсiльнoго вбрaння (ФОТО)

11/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Для сільської місцевості зійде»: Дочка Вaлерiя Мeлaдзe шокувала вибором вeсiльнoго вбрaння (ФОТО)

Старша дочка Валерія Меладзе – 25-річна Інга днями показала в якому вбранні відправилася два тижні тому під вінець. Вибір наряду здивував багатьох користувачів Мережі. Виявилося, що в ЗАГС дочка відомого співака прийшла не в традиційному плаття нареченої. Інга проявила оригінальність і віддала перевагу білим штанів і мереживної топу. Свій образ вона доповнила досить скромним букетом і довгою фатою.

Наречений Інги – Нори Вергез не став експериментувати з образом і вибрав для одруження темний брючний костюм. До слова, на торжестві були присутні всього 16 осіб – тільки найближчі друзі та родичі нареченого і нареченої. Правда, тата Ігні – Валерія серед присутніх гостей не було. Він пропустив такий важливий день в житті своєї доньки через велику зайнятість, пише Корупція.Стар

Популярне: Копія мами! Юлія Меньшова вперше показала вже дорослих дітей

444

Втім, погуляти на весіллі молодих у Меладзе все ж буде можливість. Інга з чоловіком планують зіграти ще одне весілля в жовтні цього року. Святкування цього разу планується пишним і з великою кількістю запрошених. Торжество пройде на батьківщині чоловіка Інги – в Марракеші.

z zz

До того, як пов’язати себе узами шлюбу дочка Валерія та її обранець кілька років зустрічалися. Незабаром після знайомства Інга познайомила коханого зі своїм суворим батьком, щоб отримати благословення. Валерій радо прийняв молоду людину в сім’ю. «Якщо хлопець – страшенний пройдисвіт, то, звичайно ж, я його зловлю і сам з ним поговорю, дівчатка цього навіть не знатимуть. Але Нори НЕ пройдисвіт. А вчити його, схоже, не треба, він тлумачний! »- Розповів він.