Зіркові скандали
Подобається

Як докторська ковбаса: Анастасія Квітко зганьбилася своїми пишними формами (ФОТО)

10/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Як докторська ковбаса: Анастасія Квітко зганьбилася своїми пишними формами (ФОТО)

Анастасії Квітко не варто носити драні джинси.

Російська Кардашьян опублікувала в «Інстаграмі» знімок, на якому постала в досить сумнівному вбранні, передає Корупція. Стар

0b611a487a0ba691860703adb1d156b7

Анастасії Квітко всього 22 роки, а вона вже відома на всю Росію і за кордоном. За видатні форми її навіть прозвали «російською Кардашьян».

Власне, це і стало основою її образу і поштовхом у кар'єрі. Незважаючи на те, що Анастасія є досить затребуваною моделлю, її складно назвати іконою стилю або трендсеттером.

577e4e39ceb66

Швидше навпаки: багато з того, що надягає на себе Квітко, легко назвати антитрендом.

Так, наприклад, на початку лютого в «Інстаграмі» зірки з'явився знімок, на якому вона позувала в рваних джинсах і бежевому топ-бандо. Все б нічого, але обрані Квітко штани виявилися на пару розмірів менше за необхідний.

лпдал

Нитки на «дірках» сильно врізалися в шкіру, зробивши стегна моделі схожими на батони докторської або навіть любительської ковбаси в переплеті.

anastasiya-kvitko-pyshnye-formy-luchshe-za-kim-kardashyan

В цьому випадку пишні форми Анастасії зіграли з нею злий жарт. Зайві сантиметри тут же «виплили» з джинсів, оголивши очевидну проблему з вагою.

G1VaA7cpodg

Ми вважаємо, що драні джинси-скинни можуть носити дівчата з будь-якою комплекцією і фігурою, однак вибирати розмір варто куди більш ретельно.