Що потрібно знати про зимову косметику і як її правильно вибрати

10/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Що потрібно знати про зимову косметику і як її правильно вибрати

Якою має бути зимова косметика.

Щоб мати чудовий вигляд і ефективно дбає про шкіру обличчя взимку, важливо навчитися правильно підбирати декоративну косметику і основу під неї, передає Корупція. Стар

Якою косметикою потрібно користуватися, щоб не нашкодити ніжній шкірі обличчя?

Перш за все варто запам'ятати, що не кожний декоративний засіб або для догляду однаково добре підійде для використання в зимову пору року, інтернет-магазин косметики пропонує великий вибір косметичних засобів для жінок і чоловіків, де можна підібрати за типом своєї шкіри, так само для зимового періоду.

Що стосується денного крему для обличчя, то для використання в зимовий час необхідно підбирати засіб, що володіє поживними властивостями, а наносити його коштує не менш ніж за півгодини до виходу на холод.

Screenshot_10-3

Використання ж зволожувального крему в зимовий час допускається тільки в нічний час.

При виборі основи під макіяж варто зупинитися на тій, що має під основу силікон, віск або масляний склад.

А кошти, які виготовлені на основі води, під впливом холоду можуть замерзнути і тим самим травмувати вашу шкіру, тому від їх використання в зимовий час краще відмовитися.

Якщо ви звикли упродовж дня по кілька разів освіжати свій макіяж за допомогою пудри, то в холодні пори року варто відмовитися від таких дій.

Screenshot_9-4

Справа в тому, що зловживання пудрою негативно позначається на стані шкіри обличчя, а точніше — надто висушує її.

Тому взимку, коли шкіра і так схильна до впливу безлічі агресивних чинників, не варто посилювати її стан нескінченним припудриванням.

Всім відомо, що взимку макіяж очей неодноразово піддається перевірці на стійкість, відчуваючи на собі вплив опадів або перепадів температур.

Тому при виборі таких засобів як туш, тіні і підводка для очей варто віддавати перевагу тим, які відрізняються особливою стійкістю.

Що стосується макіяжу губ, то помаду для його виконання взимку варто вибирати з якомога більш насиченою структурою. А ось від використання стійких помад, які сильно сушать губи, в холодну пору року краще утриматися.

Якщо ж ви віддаєте перевагу користуватися блисками для губ, то для зими більше підійдуть ті, які мають яскравий і насичений колір.

m34

Тому що такі блиски мають більш поживний склад порівняно з прозорими, які через велику кількість речовини в своєму складі в холодну пору можуть замерзнути на губах, тим самим значно пошкоджуючи їх.

Крім властивостей декоративної косметики, спрямованих на турботу про шкіру, при виборі відповідних для використання в холодну пору року засобів, необхідно також враховувати такі рекомендації:

• Вибираючи тональні засоби, потрібно віддавати перевагу косметиці бежевих або золотавих тонів. У той час як напівпрозорі ненасичені відтінки можуть надати і без того зблідлий на морозі шкірі непривабливу тьмяність і хворобливість.

Makeup artist applying eyeshadow

Makeup artist applying eyeshadow

• Пудру краще вибирати розсипчасту, її використання робить макіяж більш природним.

• Не варто захоплюватися нанесенням рум'ян на скули, так як під дією морозу на щоках неодмінно з'явиться натуральний рум'янець, який навряд чи збігатиметься за відтінком з нанесеним засобом.

• Для зими найкраще підійде макіяж очей, виконаний в холодних тонах.

• У зимову пору року кращими є яскраві відтінки помади, які найбільш вигідно підкреслять ваші губи на тлі загального холоду.