Новини про зірок
Подобається

Як Олексій Залевський прикував до стіни українську співачку

09/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Як Олексій Залевський прикував до стіни українську співачку

Українська виконавиця KiRA MAZUR стала музою ювілейної колекції дизайнера Олексія Залевського на Ukrainian Fashion Week

Українська виконавиця KiRA MAZUR, яку багато хто називає "Леді Гагою" за нестандартність образу і музичного репертуару, стала музою ювілейної колекції дизайнера Олексія Залевського на Ukrainian Fashion Week. Показ колекції осінь-зима 2017/2018 був присвячений двадцятиріччю його творчої діяльності і навіяний настроями комедії Дель Арте, буфонади і клоунади, пише Корупція.Стар

Відомий своїм екстравагантним підходом і епатажністю, Олексій Залевський не став зраджувати своїм принципам і цього разу.

Популярне: Фанати обурені голими грудьми Скарлетт Йоханссон в піджаку (ФОТО)

748575_main 748577_main 748578_main

Дизайнер нарядив Кіру в гутаперчеву ляльку і запропонував виконати на показі свої найкращі композиції, об'єднавши їх в один музичний номер. При цьому артистку прив'язали до стіни мотузками, тож під час усього показу вона боялася поворухнутися.

"Мені було страшно зробити навіть зайвий крок, все переживала, як би стіна не відтягнула мене назад, – зізналася виконавиця. – Складнощі виникли і з туфлями на високих підборах. Вони не гнулися, було таке відчуття, що вони зроблені з дерева. Можна сказати , що це були двадцять хвилин пекельного болю, але труднощі з лишком окупилися результатом".

За словами співачки, знайомство з Олексієм Залевським вона вважає доленосним: "Коли я відправила Олексію свої треки, він відразу ж запропонував зустрітися. Сказав, що давно чув мої пісні, багато працював з неформатними артистами, любить залучати до своїх показів нових, цікавих виконавців і зараз перебуває в пошуку, але не знає, кого залучити. І тут з'явилася я. "Загалом, доля – не дурна!" – сказав Олексій, і ми стали працювати. Маю велику надію, що в майбутньому ще багато цікавого придумаємо".