Новини про зірок
Подобається

Молодий екс-наречений Кайлі Міноуг вже знайшов їй заміну

09/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Молодий екс-наречений Кайлі Міноуг вже знайшов їй заміну

Джошуа зраджував своїй коханій з 35-річною іспанською акторкою Мартою Міланс

3 лютого стало відомо, що 48-річна Кайлі Міноуг розірвала заручини з 29-річним нареченим Джошуа Сассо. Співачка оголосила про це в своєму Instagram: "Дякую вам всім за любов і підтримку і спасибі за розуміння зараз, коли ми з Джошуа вирішили йти кожен своїм шляхом. Ми з ним бажаємо одне одному найкращого і з надією дивимося вперед", – пише Корупція.Стар

Пізніше стали з'являтися чутки про те, що Кайлі не просто так розлучилася з нареченим: подейкували, що Джошуа зраджував своїй коханій з 35-річною іспанською акторкою Мартою Міланс (вони познайомилися на зйомках фільму "Завтра не настане"). Чоловік до останнього заперечував факт зради, хоча джерело, яке працювало з ними над фільмом, розповів: було важко не помітити, що між Джошуа і Мартою щось є. Після цього Міноуг, як кажуть інсайдери, зі скандалом вигнала нареченого зі свого особняка.

Популярне: Просто жах, одні очі залишились!!! Аліна Гросу показала результати нової операції на обличчя?

5771128ec5 f4e060482764b64d58186acbdc0106b6 kylie-minogue-cancer-breast-story

Здогадки здогадками, але в мережі з'явилися фотографії Джошуа з новою пасією. Але ж не минуло й тижня після розриву! "Вони здавалися дуже щасливими поруч один з одним. Очевидно, що вони близькі і у них багато спільного", – розповів порталу Mirror очевидець. А ще додав, що між ними не просто симпатія, а кохання!

Джерела з оточення знаменитості говорять, що Кайлі важко переживає розрив, але намагається зберегти спокій. А ось всі її друзі раді, що вона зібрала волю в кулак і пішла від Джошуа: він був не гідний її.

Нагадаємо, Кайлі та Сасс познайомилися на зйомках мильної опери "Галавант" 2015 року. У лютому 2016 року ці фірми оголосили про свої заручини, проте одружуватися не збиралися доти, поки в Австралії не ухвалять закон про одностатеві шлюби. У Джошуа, до речі, є чотирирічний син Себастьян від його екс-дівчини Франчески Чіні.