Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 19 лютого 2017

08/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 19 лютого 2017

Загальний гороскоп на неділя 19 лютого 2017 року

Сьогодні будь-які думки і слова можуть легко матеріалізуватися. Цю особливість 19 лютого 2017 року можна використовувати в своїх інтересах (наприклад, спробувати здійснити давню мрію або виразити свою симпатію якійсь конкретній людині), передає Корупція.Стар

Гороскоп на 19 лютого Овен:
Овнів 19 лютого чекає низка приємних несподіванок. Самі того не очікуючи ви почнете новий роман, отримаєте надбавку до окладу або дізнаєтеся добру новину про людину, якого довгий час не бачили.

Гороскоп на 19 лютого Телець:
Тельці сьогодні без особливих зусиль зможуть подолати труднощі на роботі. Узявши в союзники посмішку, позитивний настрій і непохитну впевненість в собі, крок за кроком ви усунете всі неприємності і проблеми.

Гороскоп на 19 лютого Близнюки:
Близнюки в цей день відчують насолоду повним психологічним комфортом. Аж до глибокого вечора у вас не з’явиться приводів для занепокоєнь, і ви відправитеся спати, відчуваючи себе дуже успішним і щасливим людиною.

Гороскоп на 19 лютого Рак:
Ракам сьогодні слід відповідати категоричне «ні» у відповідь на всі вступники прохання і пропозиції. Концентруйтеся тільки на своїх особистих проектах, уникайте ризику і авантюр, і тоді цей день принесе вам величезну користь.

Гороскоп на 19 лютого Лев:
Левам сьогодні слід відмовитись від складання планів на найближче майбутнє. Не виключено, що кінець лютого ви проведете далеко від рідних і друзів, так як начальство направить вас у тривале відрядження.

Гороскоп на 19 лютого Діва:
Діви в цей день втратять підтримку своїх давніх приятелів. Після не дуже порядного вчинку, який ви зробите в ранкові години, їх думка про вас зміниться далеко не в кращу сторону.

Гороскоп на 19 лютого Ваги:
Терезам 19 лютого 2017р слід одягатися відповідно до погоди і навіть трохи тепліше. Сьогодні для вас підвищується ризик підхопити серйозне запальне захворювання з вини загального переохолодження організму.

Гороскоп на 19 лютого Скорпіон:
Динамічні події цього дня будуть сильно напружувати Скорпіонів. Коли у вас не залишиться сил протистояти низки несподіваних проблем, ви просто махнете на них рукою, що і стане самим вірним рішенням.

Гороскоп на 19 лютого Стрілець:
Стрільцям сьогодні не слід зловживати калорійними стравами і алкоголем. Ваш організм не скаже «спасибі», якщо ви дуже пізно повернетеся додому, добряче хильнувши і дозволивши собі відверте обжерливість.

Гороскоп на 19 лютого Козеріг:
Козерогам сьогодні не слід починати нові ділові проекти. З вини незалежних від вас обставин їх здійснення виявиться під загрозою зриву, що надовго виб’є вас із колії і примусить втратити впевненість у власних силах.

Гороскоп на 19 лютого Водолій:
Водолії сьогодні не зможуть відповісти відмовою на прохання начальства залишитися на роботі довше звичайного. Ваше пізніше повернення спровокує сімейний скандал, але ви швидко його усуньте звісткою про своє підвищення.

Гороскоп на 19 лютого Риби:
Риби 19 лютого 2017 проявлять крайню недалекоглядність при виборі нових друзів. Людей, якими ви оточите себе в цей день, буде відрізняти грубе почуття гумору, відсутність хорошого смаку і дуже низький рівень інтелекту.