Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 17 лютого

08/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 17 лютого

17 лютого 2017 року буде без особливих проблем вдаватися обговорення дуже делікатних питань. 

Сьогодні можна спробувати налагодити контакт з сильними світу цього, знайти нових союзників або встановити зв’язок із закордонними бізнес-партнерами, передає Корупція. Стар

Гороскоп на 17 лютого Овен:
Овни сьогодні піднімуть питання щодо майбутнього своїх нинішніх любовних стосунків. Коли ви заведете розмову на цю делікатну тему зі своєю другою половинкою, і вам, і їй стане ясно як день – пора задуматися про розрив.

Гороскоп на 17 лютого Телець:
Тельці сьогодні будуть на рідкість щасливі практично в усіх без винятку аспектах життя. Поки Фортуна до вас настільки сприятлива, зробіть активні кроки на зустріч мрії, яку виношуєте з раннього дитинства.

Гороскоп на 17 лютого Близнюки:
Близнюкам сьогодні судилося зіткнутися з дрібними фінансовими труднощами. Увечері, відвідуючи якийсь магазин, ви побачите товар своєї мрії, але не зможете його придбати з-за нестачі мізерно малою грошової суми.

Гороскоп на 17 лютого Рак:
Раки сьогодні піддадуться своїм давнім комплексів неповноцінності. Відсутність віри в себе завадить вам укласти перспективний діловий контракт або добитися уваги симпатичного вам представника протилежної статі.

Гороскоп на 17 лютого Лев:
Левам 17 лютого слід бути напоготові, щоб не впасти жертвою підступів своїх конкурентів. Саме правильне для вас рішення на цей день – відмовитися від прийняття важливих кроків і зосередитися на виконанні рутинної роботи.

Гороскоп на 17 лютого Діва:
Діви сьогодні не зможуть повноцінно зосередитися на роботі. Вас регулярно будуть відволікати дзвінки та СМС, з яких ви зрозумієте тільки одне – вчорашній знайомий пам’ятає про вас і мріє зустрітися знову.

Гороскоп на 17 лютого Ваги:
Ваги 17 лютого 2017 р задумаються про кардинальну зміну свого звичного стилю. Однак ваші спроби самостійно змінитися принесуть досить плачевний результат (доказом того стануть лукаві посмішки друзів, оцінили вашу екстравагантну зачіску).

Гороскоп на 17 лютого Скорпіон:
Скорпіони в цей день будуть дуже обережними при виборі нових знайомих. Ви дуже холодно і зарозуміло прийміть свій службовий колектив нових колег, які жодним чином не заслужили таке ставлення.

Гороскоп на 17 лютого Стрілець:
Стрільцям сьогодні небезпечно починати нові любовні стосунки. Людина, яку ви обрали для чергової короткої інтрижки, буде жорстоко мститися в той момент, коли ви «наиграетесь» любов і повідомте йому про розрив.

Гороскоп на 17 лютого Козеріг:
Сьогоднішній день посприяє розкриттю багатьох творчих талантів Козерогів. Обговорюючи щось у колі колег, ви абсолютно несподівано для себе продемонструєте вміння співати (малювати або писати ліричні вірші).

Гороскоп на 17 лютого Водолій:
Водоліям сьогодні доведеться впритул задуматися про зміну звичної стратегії в кар’єрних питаннях. Вам пора перестати терпляче чекати, поки начальство згадає про вас, і перейти до тактики «активного самопіару».

Гороскоп на 17 лютого Риби:
Рибам сьогодні знадобиться порада старшого друга. Після того, як ця людина допоможе вам розібратися з тим, що відбувається в душі своїй, вам стане значно спокійніше і легше.