Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 16 лютого 

08/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 16 лютого 

16 лютого 2017 року – це дуже позитивний і вдалий в усіх відношеннях день, який подарує багато успіху в особистих справах і всіляко сприятиме продвиженью в кар’єрі.

Сьогодні зросте прагнення взаємодіяти з людьми, які також будуть дуже відкриті для діалогу, передає Корупція. Стар

Овен:
Овнам 16 лютого 2017р не слід панікувати з вини дрібних неприємностей. Тим більше, що найважливіші події цього дня чекають вас у вечірні години. Ними стане приємний подарунок і пристрасне зізнання, яке ви отримаєте від досить симпатичною особи.

Телець:
Тельці в цей день ризикують стати жертвою свого необгрунтованого оптимізму. Вам дуже рано тішитись, поки ви не завершили важливий проект (всього один невірний вчинок з вашого боку, і праця довгих місяців опиниться під загрозою зриву).

Близнюки:
У Близнюків сьогодні відбудеться велика сварка з партнером по бізнесу або з колегою по роботі. Якщо людський фактор перешкоджає вашому успіху в справах, спробуйте розірвати ці зв’язки і знайти собі нових союзників.

Рак:
Ракам 16 лютого належить сильно нудьгувати, виконуючи монотонну паперову роботу. Щоб ця тяганина остаточно не зіпсувала ваш емоційний настрій, як можна частіше відволікайтеся від неї на діалоги з колегами або на інтернет-листування.

Лев:
Львів у цей день чекають тимчасові розбіжності з молодшими родичами. Вже цього вечора діти усвідомлюють свою провину і зроблять перший крок до того, щоб помиритися з вами і забути про вранішній інцидент.

Діва:
Дівам сьогодні протипоказано сидіти склавши руки і пасивно чекати, коли зійде милість з боку керівництва. Якщо вас не влаштовує нинішній оклад, про це слід сміливо заявити, викликавши начальника на розмову без свідків.

Терези:
Терезам сьогодні судилося зіткнутися з несподіваною витівкою своєї другої половинки. Ви відчуєте як мінімум шок, коли ваш обранець повідомить, що витратив свій оклад на купівлю якоюсь дивною і абсолютно не придатною в побуті дрібнички.

Скорпіон:
Скорпіонам ще вранці 16 лютого 2017 необхідно скласти чіткий план своїх пересувань. Сьогодні ви будете дуже розсіяні і непослідовні, а тому детальний список своїх обов’язків і справ стане для вас незамінною підказкою.

Стрілець:
Стрільці, в цей день будуть не раз зазнавати різких перепадів настрою. В такому стані високий ризик, що ви зробите якийсь необачний крок (надішлете листа не тому адресату, забудете про важливу зустріч або раптово вспылите в діалозі з потенційним бізнес-партнером).


Козеріг:
Козерогам сьогодні слід відмовитися від спроб у що б то не стало нав’язати навколишнім свою особисту позицію. Постарайтеся просто змиритися, що і родичі, і колеги, і друзі можуть володіти своїм поглядом на події.


Водолій:
Водоліям у цей день краще відмовитися від ризику, азарту і від спілкування з малознайомими людьми. Не ігноруйте цей рада, якщо вам дорога своя безпека і спокійне існування своїх близьких.

Риби:
Сьогодні виникне велика загроза для кар’єрного майбутнього Риб. Щоб уникнути численних неприємностей, що в цей день повністю відмовтеся від прояву невиправданих ініціатив та від участі в ризикованих авантюрах.