Новини про зірок
Подобається

Оце так форми: прихильники Мераї Кері вражені її шикарними формами (ФОТО)

07/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Оце так форми: прихильники Мераї Кері вражені її шикарними формами (ФОТО)

Мерайя Кері займається в спортзалі на шпильках.

46-річна співачка поділилася знімком на тренажерах в туфлях і колготках у сітку, передає Корупція. Стар

Мерайя Кері ніколи не прагнула до заповітних 90-60-90, але тим не менше звання найсексуальнішої співачки отримувала багато разів!

Безымянныйбьд

Проте публіка спостерігала, як мінімум 4 рази зірка худла і товстіла.

Після народження близнюків співачка набрала неабиякий вага, але Кері працювала над своєю фігурою сім днів на тиждень, проводячи в спортзалі мінімум по дві години на день.

Безымянныйждлошгп

 Після важкого розлучення, а потім ще й розриву з бойфрендом зовнішній вигляд зірки залишав бажати кращого, але зірка швидко взяла себе в руки.

Спочатку Кері сіла на дієту, а потім вирішила не розмінюватися на дрібниці і знялася в рекламі популярного фітнес-клубу.

Для рекламної кампанії Мерайя вибрала незвичайний образ. Спортивний купальник, бомбер і … колготки в сітку і кросівки на шпильках в стилі 90-х.

Правда, нам здається, що такий неприродний образ не дуже сприяє заняттям спортом. Ось якби зірка оголила своє тіло і показала, скільки раз може віджатися!

До слова, зараз Мерайя сидить на жорсткій дієті.

«Мій раціон можна зненавидіти. Кожен день їм норвезький лосось і каперси. Це дійсно важко. Серйозно, я намагаюся дотримуватися білкової дієти. Вона найгірша, але при цьому найбільш ефективна», — поділилася Кері з шанувальниками.