Новини про зірок
Подобається

Дівчата, тільки тримайте себе в руках: 12 нових секс-символів Голівуду (ФОТО)

06/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Дівчата, тільки тримайте себе в руках: 12 нових секс-символів Голівуду (ФОТО)

12 нових секс-символів Голлівуду.

Щороку на голлівудському небосхилі з'являються все нові зірки і секс-символи, які нещадно наступають на п'яти старих добрих красеням, передає Корупція. Стар

291864_1

Ми вирішили скласти свій список класних акторів, які встигають і зніматися в хорошому кіно, і розбивати тисячі жіночих сердець.

291864_2

Кріс Претт, 37 років
Пару років назад Претт грав в основному чарівних піжонів, але все змінилося, коли в 2013 році його покликали в «Вартові Галактики». З тих пір він встиг привести фігуру в повний порядок і знявся в ще декількох успішних фільмах.

291864_3

Ліам Хемсворт, 27 років
Цей красень з чарівним поглядом — молодший брат актора Кріса Хемсворт. Але стати популярним Ліам зміг і без допомоги брата завдяки ролі у фільмі «Голодні ігри». Просто погляньте в його очі — це ж рідкісний добряк і душка!

291864_4

Кіт Харінгтон, 30 років
Звичайно ж, ми не могли не включити в цей хіт-парад неповторного Кіта Харінгтона, виконавця ролі Джона Сноу в культовому серіалі. 

Зараз актор знімається у великому голлівудському проекті з такими зірками, як Наталі Портман і Джессіка Честейн. Тримаємо за нього кулачки!

291864_5

Аарон Тейлор-Джонсон, 26 років
Пам'ятайте Вронського з голлівудській екранізації «Анни Кареніної»? Тепер його не впізнати: Аарон знімається в фільмах про супергероїв і щосили підкорює Голлівуд. Вперед, дорогу молодим і перспективним!

291864_6

Райан Рейнольдс, 40 років
Цей актор з приголомшливим почуттям гумору знявся далеко не в одному фільмі, але закріпитися в амплуа суперзірки йому вдалося зовсім недавно завдяки довгоочікуваної ролі Дедпула. 

Перед його чарівністю і харизмою просто неможливо встояти.

291864_7

Джессі Айзенберг, 33 роки
Кар'єра Джессі стала розвиватися з космічною швидкістю після головної ролі в фільмі «Соціальна мережа», де він зіграв засновника Facebook Марка Цукерберга. Тепер він знімається у Вуді Аллена, номінується на «Оскар» і періодично потрапляє в хіт-паради найпривабливіших акторів.

291864_8

Джейк Джилленхол, 36 років
Джилленхол давно довів, що заслуговує почесне місце на голлівудському олімпі. Останні роботи актора не дають засумніватися в його таланті («Під покровом ночі», «Руйнування», «Лівша»), ну а в його біса привабливий ми ніколи і не сумнівалися.

291864_9

Чарлі Ханнем, 36 років
Кар'єра Ханнем повільно, але вірно набирає обертів: колись він грав в серіалах, потім став зніматися у самого Гільєрмо дель Торо. Ну а в цьому році виходить фільм Гая Річі, де актор виконує роль молодого короля Артура.

291864_10

Генрі Кавілл, 33 роки
Від одного погляду цього британця у дівчат по всьому світу підкошуються коліна, а чудова фігура змусила далеко не одного чоловіка терміново купувати абонемент у фітнес-клуб. Мабуть, це найкращий Супермен з усіх, яких ми коли-небудь бачили.

291864_11

Дуглас Бут, 24 роки
Не потрібно ходити до ворожки, щоб з упевненістю заявити: з кар'єрою в кіно у цього талановитого красеня все буде відмінно. На сьогоднішній день Дуглас вже встиг знятися у фільмах з такими відомими актрисами, як Емма Уотсон і Міла Куніс.

291864_12

Едді Редмейн, 35 років
Редмейн не просто наступає на п'яти, він обганяє багатьох зірок: що ні зйомка, то номінація на престижну премію і навіть «Оскар» за кращу чоловічу роль! 

А вже про приголомшливу харизму і говорити не варто — просто подивіться хоча б один з його фільмів, і ви зрозумієте, чому його обожнюють мільйони прихильниць.

291864_13

Річард Медден, 30 років
Фанатам серіалу «Гра престолів» надовго запам'ятався красавчик Роб Старк, а для самого актора ця роль стала щасливим квитком до Голлівуду. 

Наприклад, Річард зіграв принца в новій екранізації «Попелюшки». Що ж, сподіваємося, що ми ще не раз побачимо його на великих екранах!