Новини про зірок
Подобається

Як Марк Гетісс відповів на критику четвертого сезону «Шерлока»

05/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Як Марк Гетісс відповів на критику четвертого сезону «Шерлока»

Гетісс впевнений, що хвиля критики на адресу "Шерлока" після виходу четвертого сезону була неминучою

Четвертий сезон "Шерлока" закінчився кілька тижнів тому, проте творці серіалу, як і раніше, змушені відповідати на незручні запитання про його майбутнє і сьогодення. У новому інтерв'ю британському виданню The Guardian на критику 4-го сезону "Шерлока" відповів Марк Гетісс, співзасновник, співавтор сценарію і один з акторів серіалу, передає Корупція.Стар

0_97b10_ccbebb2e_L 171105_original 87704909a80784340095e2bffc2a1721

Марк Гетісс впевнений, що хвиля критики на адресу "Шерлока" після виходу четвертого сезону була неминучою – за словами актора, схоже трапляється з будь-яким по-справжньому успішним проектом. "Ми навіть подумували назвати один з епізодів "Розплата", тому що час підходящий", – пожартував він, наводячи в приклад серіал "Ліга джентльменів" зі своєю участю: "Зараз він вважається класикою, але свого часу викликав чимало протиріч. Багато хто його ненавидів".

В інтерв'ю The Guardian Гетісс підкреслив, що у творців "Шерлока" не було наміру спеціально викликати у глядачів настільки суперечливу реакцію: "Все, що залишається, – це робити все, що в твоїх силах, і сподіватися на краще. Іноді ти приречений на певну ступінь негативної уваги. Але мене, як і раніше, двічі-тричі на день зупиняють на вулиці люди, які розповідають, як їм подобається "Шерлок" – чого ще можна побажати?".