Новини про зірок
Подобається

Це було несподівано: результати першого нацвідбору «Євробачення-2017» вразили усіх

05/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Це було несподівано: результати першого нацвідбору «Євробачення-2017» вразили усіх

Результати 1-го етапу нацвідбору "Євробачення": хто пройшов у фінал.

Національний відбір на Євробачення 2017 від України відбувся 4 лютого в прямому ефірі каналів СТБ і UА:Перший, передає Корупція. Стар

У першому півфіналі національного відбору конкурсу "Євробачення-2017" взяли участь вісім конкурсантів. 

291924_2

Серед них: СКАЙ ( Я тебе люблю), Рома Веремейчик і група LUMIERE ( Make It Reel), М onochromea ( Blue Bird), Laliko ( Sugar whisper), Сальто назад ( Про Мамо), MamaRika ( We are one), TAYANNA ( I Love You) та Арсен Мірзоян ( Geraldine). 

Члени журі нацвідбору на Євробачення 2017 від України, Джамала, Андрій Данилко та Костянтин Меладзе, разом з глядачами в прямому ефірі каналів СТБ і U?:Перший, вибрали двох учасників, які змагатимуться у фіналі нацвідбору 25 лютого.

Кожен півфіналіст отримав бали від суддів нацвідбору на Євробачення 2017 Костянтина Меладзе, Джамали і Андрія Данилка, а вирішальний голос належав телеглядачам, які голосували SMS-ками за своїх улюбленців. 

За результатами глядацького смс-голосування та оцінок від журі у фінал нацвідбору пройшли TAYANNA і "Сальто назад".

Костянтин Меладзе заявив, що хотів би бачити групу СКАЙ у фіналі Євробачення, в той час як Андрій Данилко високо оцінив молоду групу "Сальто назад" і заявив, що це відкриття цього дня.

"7 балів ми одноголосно дали дівчині, яка співає про свою любов, — це TAYANNA, — прокоментувала Джамала. — На сьогодні нам найбільше сподобалася група "Сальто назад".

Гостями першого півфіналу нацвідбору на Євробачення 2017 від України стали учасники від Білорусії і Грузії , а провідним став Сергій Притула.