Новини про зірок
Подобається

Таємницю розкрито: коронний трюк Майкла Джексона нарешті викрили. Ось як він ЦЕ робив!

05/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Таємницю розкрито: коронний трюк Майкла Джексона нарешті викрили. Ось як він ЦЕ робив!

Коронний трюк Майкла Джексона здавався справжньою магією… Ось як він це робив!

Кажуть, що закони фізики обдурити неможливо. Втім, багато людей не бояться час від часу кидати виклик природі. Причому це регулярно роблять не тільки вчені, але також ілюзіоністи та естрадні виконавці, передає Корупція. Стар

Спостерігаючи за виступами Майкла Джексона, ми думали, що над ним не владна гравітація. Його місячна хода змушувала засумніватися у власному зорі, так і від інших танцювальних прийомів дух захоплювало!

291889_2

Виявилося, Майкл Джексон був не тільки чудовим артистом, але і чудовим винахідником. Так, для його знаменитого антигравитационного нахилу була потрібна не стільки фізична підготовка, скільки технічна кмітливість.

291889_4

Король поп-музики придумав спеціальне взуття, яка надійно утримує тіло при нахилі 45°, а його асистенти довели цю ідею до досконалості. 

291889_6

У 1993 році необхідні для трюку диво-туфлі навіть отримали патент, хоча до того часу Майкл Джексон активно використовував їх упродовж декількох років.

291889_5

Взуття відрізнялася високою і щільною халявою, яка надійно фіксувла ногу при нахилі вперед. У підборах був спеціальний V-подібний виріз, в той час як на сцені було закріплено кілька непомітних глядачеві кілочків.

Ці кілочки представляли собою болт з широким капелюшком. Під час танцю співак наступав на кілочок, спритним рухом прищіпував капелюшок у вирізі на підборах і виконував антигравітаційний нахил.

Втім, траплялися й казуси. Так, у вересні 1996 року під час виступу в Москві одне з кріплень розхиталося, кілочок випав і співак гепнувся на сцену…

Можна лише захоплюватися внеском Майкла Джексона у розвиток поп-музики!