Новини про зірок
Подобається

Крістен Стюарт приєдналася до критики Дональда Трампа

05/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Крістен Стюарт приєдналася до критики Дональда Трампа

Крістен Стюарт стала гостею американського шоу "Saturday Night Live"

Зірка кіносаги "Сутінки" Крістен Стюарт стала гостею американського шоу "Saturday Night Live", передає Корупція.Стар

До слова, кілька років тому, коли знаменитість опинилася у центрі скандалу зі зрадою, Дональд Трамп дозволив собі кілька неприємних висловлювань на адресу актриси в Twitter, заявивши, зокрема, що "Роберт Паттінсон не повинен прощати Крістен Стюарт. Вона зрадила його і зробить це знову — згадаєте мої слова. Він заслуговує на краще! ". Також Трамп, тоді ще зірка реаліті-шоу, написав:

Всі знають, що я прав і Роберт Паттінсон повинен кинути Крістен Стюарт. Через пару років він мене подякує. Не тупи, Роберт.

23948_322 09750852 446677623138b7626235d27cafa3447d

Так, на шоу, тепер уже в якості ведучої, Крістен Стюарт згадала цей конфлікт, заявивши:

Пару років тому він не просто на мене злився, він був наче одержимий мною — що мені здається справжнім безумством

Пізніше, у передачі до Крістен Стюарт приєдналася музичний гість Алессія Кара.

Крім того, шанувальники знаменитості підмітили і нову зачіску Крістен, представлену нещодавно її візажистом Бо Нельсоном, розпущене мокре волосся, чубчик.

"Saturday Night Live" ( "Суботнім вечором в прямому ефірі"), скорочено SNL — вечірня музично-гумористична передача на американському каналі NBC, одна з найпопулярніших і довгограючих в історії телебачення США. Прем'єра відбулася 11 жовтня 1975 року. За форматом програма складається з гумористичних реприз і 1-2 музичних номерів. Більшість реприз розігруються у прямому ефірі комедійними акторами — членами постійної трупи, за участю запрошеного ведучого (як правило, популярної знаменитості) і музичного гостя, які можуть бути однією особою. Яким в цей раз і стала актриса Крістен Стюарт.

Варто зазначити, що днями у Мережі вийшов трейлер містичного трилера "Персональний покупець" француза Олів'є Ассайяс, в якому головну роль виконала актриса Крістен Стюарт (кіносага "Сутінки", "Світське життя"). До слова, героїня Стюарт, американка Морін, працює особистим асистентом покупок у німецької супермоделі в Парижі. Але є одна особливість, про яку знають не всі: Морін медіум і вміє спілкуватися з примарами. Режисер картини Олів'є Ассайяс.