Зірка тижня
Подобається

Це трапиться вже зовсім скоро: Осадча незабаром порадує Горбунова немовлям (ФОТО)

04/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Це трапиться вже зовсім скоро: Осадча незабаром порадує Горбунова немовлям (ФОТО)

Осадча та Горбунов зовсім скоро стануть батьками.

Сьогодні однією з найбільш обговорюваних тем у світській тусовці є тема вагітності Каті Осадчої.

Телеведуча з «Світського життя» більше не приховує кругленький животик, а шанувальники в соцмережах все частіше запитують, на якому місяці вагітності Катя Осадча і коли їй народжувати. передає Корупція. Стар

Та зіркова телеведуча зберігає інтригу.

91791_Ud0KaMDNDYpI_w_700

Тому ми зібрали для вас інформацію про цю важливу подію в житті Каті Осадчої.

Зазначимо, що в Осадчої вже є дитина від шлюбу з бізнесменом і народним депутатом Олегом Поліщуком. 

Зі своїм колишнім чоловіком Катя прожила 4 роки. Вийшовши заміж в 2001, вона народила сина Іллю у вересні 2002 року. А в 2004 році вони з чоловіком розлучились.

91791_KkIoRq7O1H04_w_700

Задовго до того, як шанувальники дізнались про вагітність Осадчаї, в мережі ширились чутки про те, що у неї роман з Юрієм Горбуновим. 

91791_OQVPFUmzwcEs_w_700

І хоча ведучі прямо не коментують своїх стосунків, всі важливі заходи, відпочинок і свята вони проводять разом, публікуючи потім фото в Instagram з одних і тих же місць.

А нещодавно актори опублікували в мережі фотографії з обручками. Спочатку в Instagram Осадчої з’явилося фото, на якому Катя показала золоту обручку з величезним діамантом. 

91791_xraFmeWdZuC1_w_700

Пізніше подібну фотографію опублікував і Юрій Горбунов. Своїм перстнем він похвалився в компанії колег-акторів, з якими Юрій повертався поїздом з гастролей.

Крім цього Юрій Горбунов у недавньому інтерв’ю заінтригував анонсом про зміни в особистому житті, пообіцявши скоро все розповісти.

91791_2RkNRhZUXkGW_w_700

І хоча офіційної заяви з цього приводу не було, шанувальники впевнені, Катя Осадча готується народжувати дитину від Горбунова. 

Навіть стать майбутньої дитини шанувальники визначили за кольором крихітного дитячого комбінезончика, яким Катя прикрасила свою новорічну ялинку. Вердикт шанувальників одноголосний – Осадча чекає донечку.

91791_cUip1UZf1l14_w_700

Єдине, що цікавить зараз шанувальників – на якому місяці Катя і коли буде народжувати. Оскільки телеведуча вже не приховує свою вагітність, то судячи з розмірів вагітного животика, Катя Осадча та Юрій Горбунов зовсім скоро стануть батьками.

Більшість шанувальників в Інстаграм оцінили вагітність на 7-8 місяців. Однак є й такі, які вважають, що Катерина може чекати й двійню, тому термін у неї трохи менший і народжувати вона буде пізніше.

Але в одному сходяться всі шанувальники — дитина Каті Осадчої благословить її союз з Юрієм Горбуновим.