Зіркові скандали
Подобається

Терміново, ексклюзив: фотографи спіймали чоловіка Вікторії Боні з коханкою на гарячому (ФОТО)

04/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Терміново, ексклюзив: фотографи спіймали чоловіка Вікторії Боні з коханкою на гарячому (ФОТО)

У мережі з'явилися скандальні знімки Алекса Смерфіта.

Чутки про те, що в сім'ї Вікторії Боні не все в порядку ходять вже давно. Але телеведуча всі чутки про розставання з мільйонером категорично заперечувала. Але днями в мережі з'явилися знімки з нічного клубу в Парижі, на яких цивільний чоловік Боні — Алекс Смерфіт виявився зображений пристрасно цілуючий з розкішною брюнеткою. До речі, заклад, де «погуляв» чоловік Вікторії, славиться своїми «гарячими» шоу з ефектними красунями. Судячи з мікроблогу, Боня зараз знаходиться не в Парижі. Фотографії мали великий резонанс в мережі, але Вікторія публікацію поки що не прокоментувала, передає Корупція.Стар

42 (1)

42 ffff

Між тим, не так давно Алекс повернувся з відпустки, який провів не зі своєю родиною. Поки Боня була зайнята зйомками в Дубаї, Смерфіт відпочивав на одному з найбільш розкішних курортах світу — острові Сен-Бартс. За чутками, він взяв з собою у відпустку таємничу незнайомку.

Нагадаємо, що роман Алекса і Вікторії багато в чому нагадував красиву казку. «Принц» із Монако подарував зірці «Дому-2» життя, про яку вона могла тільки мріяти. Разом вони виховують дочку — чотирирічну Анджеліну.