Новини про зірок
Подобається

Ще та шалунка: безсоромна Кейт Мосс оголилась, показавши свої пікантні форми (ФОТО)

04/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Ще та шалунка: безсоромна Кейт Мосс оголилась, показавши свої пікантні форми (ФОТО)

Кейт Мосс без сорому продемонструвала розкішні форми.

Один з найавторитетніших fashion-фотографів сучасності Мерт Алас опублікував в особистому мікроблозі відвертий знімок Кейт Мосс.

670x484_Quality100_Kate_Moss_202

Відтоді, як Кейт Мосс завершила свою модельну кар'єру, вона не часто з'являється на публіці, бере участь в показах чи знімається для глянцю, передає Корупція. Стар

Keyt-Moss

Зараз Мосс погоджується позувати лише друзям, серед яких багато фотографів, що бажають привернути до себе увагу завдяки співпраці зі знаменитостями.

І хоча фешн-фотограф Мерт Алас дуже популярний, і уваги йому не бракує, він також досить часто постить фото з Кейт, викликаючи тим самим зацікавленість у публіки. І йому це чудово вдається.

91786_B01iiG417MOw_w_700

Популярний фотограф неодноразово публікував в мережі фото Мосс в різних образах. Але останній кадр побив всі рекорди популярності. І це не дивно, адже на цей раз Кейт Мосс позувала фотографу абсолютно голою, без сорому демонструючи свої розкішні груди і струнку фігуру.

Як повідомляли раніше, 42-річна британська супермодель Кейт Мосс стала героїнею нового чорно-білого кліпу Елвіса Преслі на його пісню The Wonder of You.